'Spion Zonder Tijd': Nickelodeon kondigt een nieuwe 'Huize Herrie'-film aan

zaterdag 22 juni 2024

Nickelodeon heeft 'Spion Zonder Tijd: Een Huize Herrie-film' aangekondigd, een gloednieuwe animatiefilm gebaseerd op de populaire animatieserie 'Huize Herrie'.

De film gaat in première op zondag 23 juni om 12.00 uur op Nickelodeon. De herhaling is om 16.00 uur te zien. Als je echt niet kunt wachten, bekijk dan de teaser hierboven!


'Spion Zonder Tijd: Een Huize Herrie-film' volgt Lincoln Herrie, zijn vrienden en zijn familie op een van hun grootste en luidruchtigste avonturen ooit. Lincoln en de Herries zijn dolblij om hun nieuwe oma Myrtle te verwelkomen met een tropisch huwelijksfeest. De festiviteiten worden helaas onderbroken wanneer een oude vijand uit Myrtles verleden als geheim agent op het eiland verschijnt.

De familie Herrie bereidt zich voor om Royal Woods te verlaten voor het tropische huwelijk van Pop-Pop en ‘Ma-Ma’ Myrtle, en Lincoln is helemaal gefocust op het verwezenlijken van zijn spionagedromen met zijn nieuwe oma. Hij is zo afgeleid dat hij zelfs de trouwringen vergeet mee te nemen!

Op het eiland worden de festiviteiten van de familie al snel verstoord wanneer Lincoln ontdekt dat Ham-Hand, een aartsvijand uit Myrtles spionageverleden, ook aanwezig is. Nu hij de kans krijgt om een echte spion te zijn, verstoort Lincoln Myrtles missie om Ham-Hand uit te schakelen, ook al is Myrtle vastbesloten om de familie niet te betrekken bij haar verleden als geheim agent. Ondanks hun inspanningen komen Myrtle en Lincoln in de problemen wanneer zich een groter kwaadaardig complot begint te ontvouwen. De slechteriken beginnen de overhand te krijgen en om de boel te redden moeten Lincolns zussen volledig in spionagemodus en de gadgets gebruiken die Lisa  gemaakt heeft in haar geïmproviseerde lab. In een epische strijd werken Myrtle en haar nieuwe familie samen om de slechteriken voor eens en altijd te verslaan!

De met Emmy Awards bekroonde animatieserie ‘Huize Herrie’ ging in mei 2016 in première. Met 176 afleveringen is ‘Huize Herrie’ een van de langst lopende animatieseries op Nickelodeon. Daarnaast zijn er van deze serie een stripboekenreeks, kinderboeken, een digitaal album, liveactionseries en -films, en een podcast genaamd 'Listen Out Loud' gemaakt.

Michael Rubiner is de uitvoerend producent voor de animatieserie. Daarnaast is Adam Henry de supervising producer, Kevin Sullivan de co-producer en Gabrielle Dolbey de artdirector.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo AVROTROS logo

Kustwachter Adrian Loya opent in een appartement in Cape Cod het vuur op het getrouwde koppel Lisa en Anna Trubnikova. Lisa sterft en haar partner raakt zwaargewond. Ook een agent wordt neergeschoten. Op zijn lichaam draagt de dader een camera waarmee hij alles filmt.

'CRIMEDOCS: Love & Hate', om 23.05 uur bij AVROTROS op NPO 3.

Dossiers