Sofie wordt affichemodel dankzij 'De Stip'

zaterdag 30 april 2011

Op 28 februari lanceerde de 12-jarige Sofie Colpaert uit Ranst via 'De Stip' een oproep naar kijkend Vlaanderen toe. Het meisje droomde ervan om als model te fungeren op een groot reclamebord. Dankzij fotograaf Wout Beel en JCDecaux, specialist inzake buitenreclame, komt deze droom nu in vervulling.

Sofie schitterde tijdens een professionele fotoshoot en prijkt nu op een reclamepaneel van 20m2. Het resultaat van dit avontuur was een week lang te bewonderen in de Groenendaallaan te Merksem. De reportage rond Sofie en haar unieke belevenis is te zien in 'De Stip' op zondag 1 mei.


'De Stip', zondag 1 mei om 19.35 uur op vtm.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Keuringsdienst van Waarde' (KRO-NCRV)

Alle eendjes heerlijk warm in het ijskoude water: de mens keek ernaar en wilde dat ook. En dus namen we hun dons en stopten het in onze jassen en dekbedden. Lang bleek dat niet bepaald diervriendelijk te gaan. Er waren verhalen over levende pluk en dwangvoeding bij eenden en ganzen. Maar koop nú iets met dons en je krijgt er gratis een stapeltje beloftes bij. 'Verantwoord' staat erop. Eerlijk en zelfs diervriendelijk. Maar hoe komen ze eigenlijk aan verantwoord, diervriendelijk dons? 'De Keuringsdienst' kleedt zich extra warm en komt erachter dat een eend eigenlijk nog een kuiken is als-ie koud gemaakt wordt.

'Keuringsdienst van Waarde', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers