Serie A drie jaar langer op Eleven Sports

vrijdag 20 augustus 2021

Liefhebbers van het Calcio blijven goed zitten bij Eleven Sports. Eleven sloot zonet een nieuwe overeenkomst over de uitzendrechten van de Serie A. De komende drie seizoenen zal het Italiaanse voetbal opnieuw op Eleven te zien zijn.

Alexis Saelemaekers (Milan), Dries Mertens (Napoli), Daan Heymans (Venezia) en een hele rits jonge Belgische beloften: het Italiaanse voetbal heeft een grote aantrekkingskracht op Belgische talenten.


De kampioen van vorig seizoen, Inter, krijgt het zonder Lukaku ongetwijfeld moeilijk om zijn titel te verlengen want stadsrivaal AC Milan is gebrand om de stad weer rood te kleuren met de hulp van Saelemaekers en de eeuwig jonge Zlatan Ibrahimovic. Maar ook Juventus en Cristiano Ronaldo willen weer een gooi naar de titel doen.

De intrede van Venezia in de hoogste klasse zorgt dan weer voor een vleugje Italiaanse romantiek: prachtige shirts en een pittoresk stadion met onze Daan Heymans als speerpunt in een jonge, dynamische ploeg. De Lega Serie A groeit aan belang.

Een nieuwe resem toptrainers doet komend seizoen zijn intrede in de hoogste klasse waaronder José Mourinho (AS Roma), Maurizio Sarri (Lazio), Massimiliano Allegri (Juventus).

En niet te vergeten: de Serie A kan uitpakken met een rits Europese kampioenen als Chiellini, Bonucci, Locatelli of nog Spinazzola.

Eleven verlengde de rechten op de Italiaanse Serie A tot 2024. Het sloot daartoe een overeenkomst met Infront, de exclusieve mediarechtenpartner van de Serie A.

Guillaume Collard, Managing Director ELEVEN België/Luxemburg en Chief Rights Acquisitions Officer Eleven Sports Group: 'De Serie A is en blijft één van de sterkste competities in Europa met bovendien een belangrijke Belgische inslag. De Europese titel van Italië heeft het Italiaanse voetbal bovendien een geweldige boost gegeven. We zijn dan ook bijzonder opgetogen om ook de komende drie seizoenen deze topcompetitie aan de Belgische voetbalfans en aan de enthousiaste Italiaanse gemeenschap in België te kunnen aanbieden. Met ondermeer LaLiga, de Bundesliga, de Serie A, de Engelse en Duitse beker, blijven we de voetballiefhebbers premium voetbalcontent bieden.'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers