Schrijf je in voor 'The Voice van Vlaanderen'

dinsdag 29 november 2022
Foto: VTM - © DPG Media 2022

Een televisiestudio. Een podium. Vier stoelen. Een microfoon. Een stem. Misschien wel jouw stem? Is zingen jouw leven en durf je het aan om jouw talent te tonen aan de wereld? Dan is VTM op zoek naar jou voor een nieuw seizoen van 'The Voice van Vlaanderen'.

Een televisiestudio. Een podium. Vier stoelen. Een microfoon. Een stem. Misschien wel jouw stem? Is zingen jouw leven en durf je het aan om jouw talent te tonen aan de wereld?
Ben je 18 jaar of ouder in mei 2023, dan is dit je grote kans. 
Schrijf je hier in voor het nieuwe seizoen van The Voice van Vlaanderen en wie weet zien we jou binnenkort wel achter die microfoon! Tot snel?


Ben je 18 jaar of ouder in mei 2023, dan is dit je grote kans. Schrijf je hier in voor het nieuwe seizoen van The Voice van Vlaanderen en wie weet ziiet Vlaanderen jou binnenkort wel achter die microfoon! 

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht!

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers