Sam en Sergio zetten de jagers een hak in 'Het Jachtseizoen'

donderdag 1 september 2022
Foto: VTM - © DPG Media 2022

donderdagavond verklaart VTM het jachtseizoen voor geopend. Sergio en Sam Gooris is het eerste bekende duo dat in 'Het Jachtseizoen' vier uur lang uit de klauwen van jagers Laura Tesoro, Jamie-Lee Six en Maarten Cop probeert te blijven.

Die zetten ondertussen een bloedstollende achtervolging in, maar worden daarbij serieus gedwarsboomd. Vooral wanneer Sam en Sergio een meesterzet denken te doen door de eenmalige 'offline'-knop in te duwen. Daarmee verdwijnen ze 10 minuten lang helemaal van de rader en sturen ze geen signaal meer uit naar de jagers. Die zitten ondertussen met de handen in het haar. 'Dit zijn de langste 10 minuten uit mijn leven', aldus Laura. 'Het Jachtseizoen? Nee, Het Wachtseizoen!' Slagen Sam en Sergio erin om op de vlucht te blijven? Of worden ze genadeloos geklist?



'Het Jachtseizoen', donderdag 1 september om 20.35 uur bij VTM.

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers