'Reclame AUB' is eerste presentatieklus voor Nathalie Meskens

zaterdag 16 november 2013

Reclame is overal en van alle tijden. Dus was VTM van oordeel dat rond deze materie ook een televisieprogramma kon gemaakt worden. Want grappige filmpjes, toffe reclameslogans, opvallende jingles en om-de-tuin-leidende voice-overs zijn er in overvloed.

Tevens herinnert iedereen zich wel een reclamespot. Het resultaat is een amusant spel waarin een onbekende en een bekende kandidaat het opnemen tegen twee andere teams met als belangrijkste inzet niet alleen een prachtige reis, maar bovendien 'a lot of fun'. Uiteraard is het samengaan van BV's en reclame altijd plezant.


'Reclame AUB' is een vrolijk spelprogramma dat bestaat uit drie rondes en een finalespel, waarbij elke vraag reclamegericht is.

Nathalie Meskens, die al heel wat op haar palmares heeft,  is de host van 'Reclame AUB'. Het is de eerste maal dat zij een programma presenteert. 'Ik doe veel meer dan alleen presenteren en vragen stellen in 'Reclame AUB', zegt Nathalie Meskens. 'Eerst dacht ik, presenteren is niets voor mij, maar ik heb het toch geprobeerd en 'Reclame AUB' is een leuk, grappig, geestig en fijn spel met veel charme. Ik ben heel blij met het resultaat want er is ook hard aan gewerkt. Het is echt mijn ding. Wat ik verder nog ga doen, dat weet ik niet. Ik bekijk elk project na project. Je moet nu niet denken dat ik binnenkort 'Het Nieuws' ga presenteren.' (lacht)

'Reclame AUB', vanaf donderdag 28 november om 20.35 uur op VTM.

DOSSIER: Najaar 2013: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers