Productiehuis Bart De Pauw reorganiseert

woensdag 19 september 2018

Het gaat niet goed met Koeken Troef!, het productiehuis dat werd opgericht door Bart De Pauw. In de nasleep van de zaak omtrent grensoverschrijdend gedrag van De Pauw krijgt het bedrijf minder bestellingen en is er dus niet voor iedereen nog werk.

Zaakvoerster Ines De Vos, de partner van Bart De Pauw, laat in een mededeling weten dat de impact van de zaak rond Bart De Pauw 'te groot' blijkt. Koeken Troef! moet hierdoor afslanken. Na de opnames van 'Twee tot de Zesde Macht' in oktober moet een aantal mensen opstappen.


Volgens De Vos heeft het bedrijf een aantal voorstellen ingediend bij verschillende partijen, maar blijven de bestellingen uit. Toch blijft ze hopen op een oplossing. En voor wie écht niet kan blijven zal ze actief meezoeken naar een nieuwe job.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'90 Day Fiancé' (TLC)

De trouwdag van Gino en Jasmine is eindelijk aangebroken. Clayton is bang dat Anali niet bij het altaar zal verschijnen. Citra's vader wijst de christelijke ceremonie van Sam en Citra af. Nikki hoopt dat ze Justin kan vertrouwen als ze Moldavië verlaat. Sophie is de ruzies tussen Rob en haar moeder beu.

'90 Day Fiance', om 20.30 uur op TLC.

Dossiers