Producent van 'Dertigers' werkt aan nieuw project

donderdag 2 september 2021

Warner Bros. BelgiŽ, het productiebedrijf achter de succesvolle Eťn-serie 'Dertigers' werkt aan een nieuwe serie. Dat schrijft Het Nieuwsblad op basis van een castingoproep die werd gelanceerd.

Fans van 'Dertigers' wachten intussen vol ongeduld op het vierde seizoen van de serie. Dat is naar alle waarschijnlijkheid ook meteen het laatste. Maar er is ook goed nieuws. Want Warner Bros. is momenteel op zoek naar twee actrices en twee acteurs tussen de 25 en 35 jaar voor de hoofdrollen in wat een nieuwe serie moet worden. Het is ook de bedoeling dat de acteurs nog niet al te bekende gezichten zijn. Dat is namelijk ook het opzet van 'Dertigers'. 'Doordat niet gewerkt wordt met heel bekende acteurs, kan de serie dichter bij de realiteit blijven', aldus de producent.


Over wat voor nieuwe serie het wordt, willen ze bij Warner Bros. nog niet veel kwijt. Het is namelijk de bedoeling om eerst een volledige proefaflevering op te nemen en die dan te gaan aanbieden bij een zender. Maar het ziet er wel naar uit dat de serie qua stijl en concept de lijn van 'Dertigers' zal doortrekken.

Bron: Het Nieuwsblad

Meer weten? Lees hier de castingoproep!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers