Premier Charles Michel in eerste 'Jonas & Van Geel'

dinsdag 1 september 2015

Premier Charles Michel doet zijn titel alle eer aan en is op woensdag 2 september als eerste te gast in de personalityshow 'Jonas & Van Geel', waarin comedy, live muziek, talk en verrassingen om u tegen te zeggen centraal staan.

We zien onze eerste minister zoals we hem nog nooit gezien hebben: hij praat honderduit over zijn collega's, zijn passie voor motors én de teksten van Clouseau.


Dat Charles Michel in mooi gezelschap vertoeft staat als een paal boven water. Vlak voor hun afscheid worden de meisjes van K3 aan het ultieme interview onderworpen, met een serieuze verrassing tot gevolg. Nathalie Meskens zit nooit om een grapje verlegen en dus neemt Jonas zijn publiek samen met haar beet. En ook Emma Bale komt het mooie weer maken, bij Jonas én de kijkers thuis. Zij zorgt voor een flinke streep muziek met een exclusieve remix van haar grote hit 'Run'.

'Jonas & Van Geel', woensdag 2 september om 21.25 uur op VTM.


Lees ook:
Goed Bekeken?!: 'Project K' (VTM)

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers