Populaire Nickelodeon-soap 'Zoop' dit najaar vernieuwd terug

woensdag 24 juli 2013

Acht jongeren, één dierenpark, drama maar ook heel veel plezier! Dit moet elke jong volwassene bekend in de oren klinken. 'Zoop', de populaire soap van Nickelodeon is vernieuwd en vanaf september dagelijks te volgen op Nickelodeon!

Alle kids die de soap hebben gemist maar wel alle spannende verhalen hoorden van oudere broers en zussen kunnen hun hart ophalen. 'Zoop' is vanaf 2 september weer dagelijks te zien op Nickelodeon! De afleveringen zijn bewerkt om te voldoen aan de huidige televisie standaarden. Zo heeft de soap een nieuw logo én een gloednieuwe intro!

De serie start met het begin van de rangeropleiding en speelt zich af in een dierentuin. Acht jonge mensen die een opleiding volgen tot dierenverzorger worden meteen op de proef gesteld door hun trainers. Leerlingen Sira, Elise, Alwin, Bionda, Bastiaan, Moes, Mike en Taffie hebben een zware training voor de boeg waar intriges, spanning en jaloezie aan de orde van de dag zijn. Gelukkig is er in het dierenpark ook nog tijd voor plezier, humor en - hoe kan het ook anders - voor de liefde...

'Zoop', vanaf 2 september dagelijks om 19.15 uur op Nickelodeon.


DOSSIER: Najaar 2013: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier
Nickelodeon

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers