Podcast 'CROSS' trapt het nieuwe seizoen veldrijden op gang

zondag 2 oktober 2022
Foto: © Play Sports 2022

De cross en Play Sports, dat is al meer dan zeven jaar een geslaagde combinatie. Tijdens de donkere wintermaanden zit de liefhebber van het veldrijden op de eerste rij om te genieten van het spektakel in de Wereldbeker en de Superprestige.

Gaat het om een zege van Eli Iserbyt, de Nederlandse heerschappij bij de vrouwen of een duel tussen de grote drie Van Aert, Van der Poel en Pidcock…nergens zie je het beter dan bij Play Sports. In de gloednieuwe podcast 'Cross' ontvangt Bram Lambert een seizoen lang vaste gasten Sophie De Boer, Richard Groenendaal, Renaat Schotte, Paul Herygers of Sven Nys.


'Samen met ons team van kenners leggen we tijdens de omkadering de lat hoog. De discussie stopt niet bij de eindgeneriek op zondagmiddag, maar gaat vanaf dit seizoen gewoon verder op maandagavond', aldus Bram Lambert.

En uiteraard komen ook de hoofdrolspelers zelf langs.

'Cross', vanaf maandag 3 oktober om 20.00 uur op Play Sports 1, YouTube en te horen op de bekende podcastkanalen.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Hofkar' (PowNed)

De BoerBurgerBeweging (BBB) groeit als kool. Dit gaat ten koste van de voormalige boerenpartij CDA. Willemien Koning-Hoeve, Statenlid in Noord-Holland n melkveehouder, gaat bij deze Europese verkiezingen de agrarische stemmen proberen terug te winnen voor haar partij. Hoe gaat ze dat doen? En hebben de boeren het CDA nog wel nodig?

'De Hofkar', om 22.10 uur bij PowNed op NPO 2.

Dossiers