Play4-programma 'Boris' wint Rockie Award in Canada

woensdag 12 juni 2024
Foto: Play4 - © SBS Belgium 2023

België boven in Canada, want het succesvolle Play4-programma 'Boris' - gemaakt door productiehuis Woestijnvis - heeft er een nieuwe toptrofee bij: een Rockie Award. Dat maakte het Banff World Media Festival bekend.

Na enkele mooie prijzen in eigen land zoals de Ha! Van Humo en een Kastaar! zet Boris zich nu dus ook voor de eerste keer internationaal op de kaart met een prestigieuze prijs en dat nota bene in het land waarin Jeroom samen met zijn twee goede vrienden Jonas Geirnaert en Bockie De Repper een roadtrip maakte om daar de as van Jeroom z'n broer Boris uit te strooien. ​


Het festival – dat ook wel 'de Olympische Spelen van de televisie' wordt genoemd - reikt jaarlijks de Rockie Awards uit in Banff, in de Canadese Rocky Mountains. Het festival erkent en bekroont uitmuntendheid in wereldwijde televisie en digitale media.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Ik Vertrek' (AVROTROS)

Timmerman Marcel Kaldenberg (58) droomt met zijn gezin al jaren van een avontuur in het buitenland. Wanneer hij door een val blijvend geblesseerd raakt, blijft het niet alleen meer bij dromen. Samen met zijn vrouw Sjarive (47) en kinderen Jay (13), Dex (11) en Blu (6) vertrekt hij naar Portugal om een woonhuis met bijgebouw en ruïne om te toveren tot B&B. Bij het aanvragen van de vergunningen belanden Sjarive en Marcel in een complex traject en worden ze van het kastje naar de muur gestuurd. Ondertussen wonen ze al twee jaar in Portugal, kamperen ze in hun eigen huis en is er nog geen steen gelegd.

'Ik Vertrek', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers