Play Sports verlengt rechten voor Formule 1 tot en met 2024

woensdag 9 november 2022

Formule 1 is al sinds 2014 een vaste waarde op Play Sports. Ook voor seizoen 2023 en 2024 worden alle kwalificaties en races live uitgezonden en omkaderd.

Het nieuwe Formule 1 seizoen begint op 5 maart 2023 in Bahrein en eindigt op 26 november in Abu Dhabi.


Na een jaar waarin Max Verstappen en Red Bull iedereen van de baan geblazen hebben, brengt het nieuwe seizoen ongetwijfeld weer heel wat spanning! Ferrari is snel genoeg en moet de grootste uitdager worden. Maar ook Mercedes zou, na een lastig seizoen, zomaar weer bij de grote jongens kunnen staan. We nemen afscheid van een paar gevestigde waarden zoals Sebastian Vettel en Daniel Ricciardo, maar dat betekent ook dat we kunnen uitkijken naar een paar nieuwe en interessante namen.

Met Nyck Devries, die vorig seizoen als invaller meteen in de punten reed, komt er een tweede Nederlander in de Formule 1 en Oscar Piastri is een absoluut toptalent dat iedereen enorm enthousiast maakt.

Wat het seizoen ook brengt, de omkadering van de Formule 1 wedstrijden op Play Sports blijft een vaste waarde. Naast het vaste team met Kris Wauters & Gert Vermersch in de commentatorbox en Dennis Xhaet, Sam Dejonghe en Marc Goossens in de studio, schuiven de grootste namen uit de Belgische autosport elke Grote Prijs mee aan tafel om hun deskundige mening en analyse te geven. Daarnaast krijg je inside informatie, interviews met de grootste namen door onze reporter ter plaatse en op maandag na elke GP wordt er nog eens uitgebreid nagepraat in onze podcast 'The Paddock'.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers