Play-familie volgt Belgische clubs LIVE in Europa

woensdag 7 september 2022

Gilles De Coster gidst je vanaf donderdag wekelijks in een gloednieuwe studio doorheen de Europa League en Europa Conference League.

Wie de Belgische voetbalclubs in Europa wil volgen, moet dit najaar bij Play zijn. Daar volg je op Europese donderdagen de prestaties van Union, AA Gent en Anderlecht in de UEFA Europa League en UEFA Europa Conference League.


Gilles De Coster is de vaste gastheer tijdens deze Europese avonden. Hij verwelkomt je vanuit de gloednieuwe Play Sports-studio, waar hij met ervaren analisten Bob Peeters, Steven Defour & Jacky Matthijssen de wedstrijden van de Belgische clubs fileert. En met Bart Raes en Geert De Vlieger is het vaste commentaarduo ook weer op post.

De wedstrijden van de Belgische clubs zijn te zien op Play 5 en Play Sports. Op de openingsspeeldag op donderdag 8 september trapt Play Sports om 18.15 uur af met Union Berlin - Union, waarna Play 5 om 20.40 uur doorgaat met Molde - AA Gent.

Play Sports zendt naast één wedstrijd van een Belgisch team ook nog drie andere matchen uit. Op de eerste speeldag hoef je niets te missen van Manchester United - Sociedad, Zürich - Arsenal en Lazio - Feyenoord.

Als afsluiter van de avond worden alle belangrijkste momenten om 23 uur nog eens samengevat in de een ruim Highlightsmagazine.

Donderdag 8 september 2022
18u15 - Play Sports 1

Union Berlin – Union SG
18u40 - Play Sports 2

Zurich - Arsenal
20u40 - Play 5

Molde - KAA Gent
20u55 - Play Sports 1

Man. United – Sociedad
20u55 - Play Sports 2

Lazio - Feyenoord
23u00 - Play 5 & Play Sports

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo PowNed logo

Documentairemaker Sahar Meradji verkent de schokkende realiteit van Nederlandse jongeren die tijdens de coronacrisis door verveling steeds vaker naar drugs grepen en dat nu nog steeds doen. Ze proberen doordeweeks nog enigszins normaal te functioneren na uitputtende drugsmarathons in het weekend. Hebben deze jongeren nog veelbelovende toekomstperspectieven, of wordt dat steeds meer verdrongen door de gevolgen van hun gebruik? De documentaire werpt een onthullende blik op de rauwe realiteit die tot nu toe grotendeels onzichtbaar is gebleven.

'PowNed of View', om 21.25 uur bij PowNed op NPO 3.

Dossiers