Pfaff-kraag maagdelijk wit

vrijdag 30 oktober 2009

Wie Aliplast zegt, zegt Jean-Marie Pfaff. De naam van de aluminiumspecialist prijkte jarenlang op de kraag van El sympathico. Enkele jaren geleden echter moest Aliplast echter plaats ruimen voor een wat gullere sponsor, Bingogoal genaamd.

Misschien was Bingoal iets te gul, wie zal het zeggen. Feit is wel dat het Belgische gokkantoor in moeilijke papieren zit en zolang dat het geval is, blijft de kraag van Jean-Marie maagdelijk wit, zo oordeelde de rechter onlangs.


Gokbedrijf Bingogoal geeft de problemen toe. 'Het klopt dat er onbetaalde facturen bestaan. Internationale gokkantoren overspoelen de markt waardoor kleinere gokkantoren het heel lastig krijgen', klinkt het bij Bingogoal. Weg dus naam op de bekendste witte kraag van België. En Bingogoal heeft nog meer te vrezen. Ook Jean-Marie Pfaff zelf daagt het gokkantoor voor de rechter wegens achterstallige betalingen.

Eén klok horen we in dit verhaal niet luiden, maar wrijft zich, in alle luwte, wel wekelijks in de handen: Aliplast. De naam van het aluminiumbedrijf verdween dan wel enkele jaren geleden van Pfaffs kraag, toch spint de aluminiumgigant nog wekelijks garen uit hun vroegere sponsorcontract met de gewezen rode duivel.. En wel via de begingeneriek van de populaire realitysoap 'De Pfaffs'. Daar duikt El sympatico nog wekelijks met bedrukte Aliplastkraag op. Een betere reclame kon het bedrijf zich dan ook niet indenken. En dat gratis en voor niets...

Bron: HLN

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers