Over en uit voor 'De Buurtpolitie'?

dinsdag 9 juni 2020

VTM heeft voorlopig nog geen nieuwe afleveringen besteld van het succesvolle 'De Buurtpolitie'. Verschillende acteurs maken zich daar ongerust over. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Er zijn momenteel zo'n 800 afleveringen van 'De Buurtpolitie'. VTM heeft dus uitzendingen genoeg om het programma te blijven (her)uitzenden. En de zender had al aangegeven voorlopig geen nieuwe afleveringen te bestellen. Maar verschillende acteurs vrezen dat er hierdoor definitief een einde aan de reeks komt.


Dempsey Hendrickx, die er pas vorig jaar bijkwam, heeft in zijn hoofd al afscheid genomen van 'De Buurtpolitie'. 'Ik ben al blij dat ik weer wat boekingen krijg voor presentatie-opdrachten en stemmenwerk. Maar op 'De Buurtpolitie' reken ik niet meer, in feite', aldus de acteur in Dag Allemaal.

De enige die zich vermoedelijk geen zorgen maakt over zijn verdere carrière is Andy Peelman. Naast 'De Buurtpolitie' doet hij ook ander tv-werk. Voor sommige, minder bekende, acteurs zou het verdwijnen van de populaire serie echter wel een financiële aderlating kunnen zijn.

Bron: Het Nieuwsblad-Dag Allemaal


Lees ook:
Nieuwe afleveringen van 'De Buurtpolitie' op komst

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo STAR Channel logo

Voor de artsen en verpleegkundigen op de spoedafdeling in Chicago Med is geen enkele dag hetzelfde. Ze slaan zich doorheen de chaos om hun patiŽnten tegen elke prijs te helpen. Na een verkeersongeval staat de spoedeisende hulp al snel vol patiŽnten. Een arts komt Charles bekend voor en Archer raakt vlak voor zijn niertransplantatie aan het twijfelen.

'Chicago Med', om 21.00 uur op STAR Channel.

Dossiers