Opnieuw stapt een 'Big Brother'-kandidaat vrijwillig uit het huis!

zaterdag 30 januari 2021

Wat is er toch aan de hand in het 'Big Brother'-huis van Play4 en RTL5. Opnieuw geeft één van de bewoners aan dat hij op korte termijn het huis verlaat. 'Dit is niet mijn spel', klinkt het.

Jowi, één van de populairste kandidaten, stapt heel binnenkort vrijwillig uit 'Big Brother'. De Nederlander geeft aan zich niet goed te voelen bij het spel en wil naar huis. Volgens verschillende bronnen op sociale media zijn de programmamakers akkoord gegaan met zijn vertrek.

Zo lijkt de leegloop niet te stoppen. Eerder besliste Théo ook al om zelf op te stappen. Ook hij kon zich niet vinden in het spel en de rol die hij wou spelen in het huis.

Dit is de uitleg waarom Jowi naar huis wilt:Lees ook:
Els is de vierde afvaller van 'Big Brother'
Jill test negatief: opnieuw naar het 'Big Brother'-huis
Daarom greep productie 'Big Brother' zo laat in bij zieke Jill
'Big Brother'-bewoner Jill wil na ziekenhuisopname terug naar het huis
VIER tevreden over kijkcijfers 'Big Brother'

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers