Opnames van nieuwe Ketnet-serie 'Hilly Skate' gestart

maandag 24 april 2023
Foto: Ketnet - © VRT 2023

Ketnet is gestart met de opnames van een gloednieuwe fictiereeks 'Hilly Skate'. De reeks die draait om de skatescene zal later dit najaar te zien zijn op Ketnet en op VRT MAX.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Nona ’t Jolle (Hilly), Amaryll Crott (Diede), Josselin Blakime (Ayo) en Ilian Benamor (Otis).


'We zijn met Ketnet altijd op zoek naar verhalen en arena’s die tot de verbeelding van kinderen spreken. Met 'Hilly Skate' duiken we in de skatescene en maken we kennis met een paar nieuwe personages die in het hart van de Ketnetters zullen kruipen.  Met jong talent en zoals alles bij Ketnet gemaakt om digitaal te leven', Annemie Gulickx, Netmanager Ketnet.

Het verhaal
Hilly is bijna dagelijks met haar beste vrienden Otis, Ayo en Diede te vinden aan het skateplein. Door een wedstrijd wordt Hilly geselecteerd om bij een proskateteam te gaan. Een droom die uitkomt. Maar al snel vormen zich wat barsten. Want Hilly moet zich een andere stijl aanmeten en ziet haar vrienden nog amper.

Zoektocht naar straffe muziek
VRT en De Mensen werken samen met VI.BE (steunpunt voor artiest en muzieksector) om nieuw talent een kans te geven in de soundtrack van Hilly Skate. Via VI.BE platform, hét grootste online kansenplatform van Vlaanderen, helpt VI.BE jonge bands, dj’s en producers in hun zoektocht naar speelkansen, airplay, recensies en wedstrijden.

'Hilly Skate' is een programma van De Mensen voor Ketnet en zal later dit najaar te zien zijn op Ketnet.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers