Opnames gestart van het tweede seizoen van '3FF'

woensdag 12 juni 2024
Foto: © Streamz 2024

Voor fans kan het aftellen beginnen, want Streamz kondigt het langverwachte tweede seizoen van de populaire jongerenserie '3FF' aan. Daarin kruipen hoofdrolspelers Jamie-Lee Six, Angela Jakaj en Liandra Sadzo terug in de huid van de beste vriendinnen Amber, Leyla en Kyra.

Het eerste seizoen kon heel wat jonge kijkers betoveren met een mix van vriendschap, liefde en drama. In seizoen twee keren de hoofdpersonages terug. Ze zijn wat ouder geworden en staan voor nieuwe uitdagingen, zowel privé als professioneel. Terwijl ze hun vriendschap koesteren, leren ze omgaan met complexe relaties en volwassen verantwoordelijkheden. Een emotionele reis waarin de drie vriendinnen ontdekken wat ze wel of niet willen in het leven.


In het tweede seizoen lijkt Leyla’s affaire met haar baas voorbij, maar helaas heeft iemand hen gefilmd. Leyla (Jamie-Lee Six) probeert zichzelf en Meester Becker (Marco Bolla) te beschermen maar komt zo steeds meer in de problemen. Kyra (Liandra Sadzo) ontmoet de perfecte gentleman, maar al snel steekt zijn narcistische kantje de kop op. Staat Kyra sterk genoeg in haar schoenen om hem aan te kunnen? De kus tussen Amber (Angela Jakaj) en roomie Felix (Sander-Celestes De Vlam) zindert nog na. Stort Amber zich in een nieuwe relatie of steekt de jaloerse Kyra daar een stokje voor?

Voor de drie hoofdrolspelers zijn de opnames een blij weerzien. Ze vinden het ook erg spannend om te ontdekken hoe hun personages geëvolueerd zijn en welke nieuwe uitdagingen dat met zich meebrengt.

Jamie-Lee Six (Amber): 'Ik speel Amber nu al 10 jaar en het leek alsof ze de eindeloze student was, maar dit seizoen gaat ze eindelijk afstuderen. Haar leventje wordt dus helemaal anders, ook op liefdesvlak. Alleen in de vriendschap blijft alles nog hetzelfde: de 3 girls are still together.'

Angela Jakaj (Leyla): 'Leyla is steeds minder een muurbloempje aan het worden. Ze bijt van zich af en dat geldt eigenlijk voor de drie vriendinnen. Ze ploeteren verder in het leven maar worden volwassener.'

Liandra Sadzo (Kyra): 'Voor mij staan zelfontplooiing en volwassen worden centraal dit seizoen. Voor Kyra is de speeltijd echt voorbij: ze moet een job zoeken. Beslissen wat ze wil aanvangen met haar leven. Zichzelf op de eerste plaats zetten maar soms ook met haar voetjes op de grond gezet worden.'

Het tweede seizoen van '3FF' wordt opnieuw geschreven door Ingrid Coppé, Lore Clerix en Willem Van Aken. De regie is in handen van Maris De Smedt. '3FF' is dit najaar exclusief te bekijken op Streamz.

DOSSIER: Najaar 2024: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo AVROTROS logo

Kustwachter Adrian Loya opent in een appartement in Cape Cod het vuur op het getrouwde koppel Lisa en Anna Trubnikova. Lisa sterft en haar partner raakt zwaargewond. Ook een agent wordt neergeschoten. Op zijn lichaam draagt de dader een camera waarmee hij alles filmt.

'CRIMEDOCS: Love & Hate', om 23.05 uur bij AVROTROS op NPO 3.

Dossiers