Ontslagen Tomas De Soete aan de slag bij radiozender Willy?

donderdag 1 december 2022
Foto: Canvas © De Mensen

De ontslagronde bij de VRT zorgt ook voor nieuwe kansen. Voormalig Studio Brussel-stem Tomas De Soete verloor nog maar net zijn vast contract bij de VRT, maar zou volgens HLN.be heel binnenkort aan de slag gaan bij Willy.

'Tomas De Soete was de voorbije weken in verregaande gesprekken met Willy om daar straks het ochtendblok van Wim Oosterlinck over te nemen als die met ouderschapsverlof gaat', schrijft de krant Het Laatste Nieuws vandaag. Verschillende bronnen melden aan de krant dat de overstap al rond was nog voor De Soete ontslagen werd bij de VRT. Bij Willy, de digitale radiozender van DPG Media, ontkennen ze voorlopig nog.


De Soete was na zijn Studio Brussel-periode aan de slag voor Eén en Canvas. Zo maakt hij samen met Freek Braeckman 'Café Corsari', de opvolger van 'De Laatste Show'. Op Radio 1 maakte hij 'Radio Fiskepark'. Daarnaast speelde hij ook een hoofdrol in de Canvas-reeks 'Fiskepark'. 

Eerder vandaag geraakte bekend dat het VRT-contract van Tomas De Soete niet meer verlengd wordt.

 


Lees ook:
Ook Geena Lisa weg bij VRT [UPDATE!]
Annick Ruyts na 33 jaar ontslagen bij VRT

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Tijd voor actie. Een van de spelers heeft een masterplan bedacht om samen met een select groepje de finale te bereiken. Een Verrader neemt na de clash met een medespeler juist gas terug. Dat advies krijgt een andere speler ook, omdat de verdenkingen zijn kant op gaan. Ondanks alle goede bedoelingen staat ook deze ronde tafel weer garant voor verrassende wendingen.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers