Ontdek hier de eerste beelden uit het nieuwe seizoen van 'Special Forces'

dinsdag 16 april 2024
Foto: VTM - © DPG Media 2024

'Hier word je niet bejubeld. Hier word je niet gespaard. Hier telt je naam niet.' Vanaf maandag 22 april staat een nieuwe lichting rekruten klaar in het tweede seizoen van 'Special Forces'.

Davina Simons, Saïd Boumazoughe, Loïc Van Impe, Ine Beyen, Ismaïl Abdoul, Jan Bakelants, Gers Pardoel, Lynn Van den Broeck, Nora Gharib, Olivier Deschacht en Geert Meyfroidt storten zich in de zwaarste opleiding ter wereld. In de wildernis van Zuid-Afrika ruilen ze hun naam in voor een nummer. Ze worden vanaf dag één bruusk uit hun comfortzone gesleurd. Extreem zware fysieke uitdagingen worden afgewisseld met mentale opdrachten die hen tot het uiterste drijven. Wie van hen geeft op, en wie vindt de mentale kracht om door te gaan? Wie vertraagt het team? En welke rekruten overstijgen zichzelf? Eén ding is zeker: er zijn geen verliezers, alleen maar winnaars die de uitdaging aangaan.'Special Forces', vanaf maandag 22 april om 20.40 uur bij VTM en nu al in weekpreview bij Streamz.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Marjolein woont in een villa met zwembad op het Spaanse eiland Ibiza. Ze is trainer, spreker en auteur. Ze leert mensen door optimaal gebruik van hun bewustzijn 'hun mooiste leven te leven'. Het ontbreekt Marjolein aan niets, maar ze kent ook de andere kant van de medaille. In 2011 vluchtte ze van haar ex-man, die haar fysiek en mentaal mishandelde. Marjolein belandde met haar kinderen op straat, maar wist zich terug te vechten en uiteindelijk vier succesvolle bedrijven op te richten. Alleenstaande moeder Monique Molenberg heeft het iets minder goed voor elkaar. Ze werkte elf jaar in de zorg, maar nadat ze werd mishandeld door haar ex-partner, raakte ze haar baan kwijt en belandde ze in de schulden. Nu, vijf jaar later, zijn de schulden bijna afgelost, maar het gezin moet wekelijks zien rond te komen van vijftig euro per week en is aangewezen op een 'voedselkast'.

'Steenrijk, Straatarm', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers