Ontdek de trailer van 'Love Island Valentine's Reunion'

dinsdag 7 februari 2023
Foto: © Streamz 2023

De afgelopen zomer werden er zoals vanouds weer jonge singles gevolgd tijdens hun verblijf in een luxe villa op Gran Canaria. Hun doel? De ware liefde vinden tijdens de ultieme 'summer of love'!

Het Nederlands-Vlaamse koppel Jotti en Cas wist in de zomer van 2022 niet alleen elkaars hart te veroveren, maar ook dat van de kijker. Zij kregen de meeste stemmen van het publiek en werden tot de winnaars van 'Love Island 2022' gekroond. Maar hoe is het nu nog met hen? En met alle andere koppels die hand in hand het eiland verlieten? In de 'Love Island Valentine's Reunion' blikken we samen met hen terug op hun liefdesavontuur sindsdien.Nu Valentijnsdag zich aandient, is het de hoogste tijd om de liefdesbalans op te maken. De Islanders komen daarom nog één keer bij elkaar om terug te blikken op hun avontuur én vooruit te kijken naar de toekomst! Welke koppels zijn er nog steeds dolgelukkig samen? Voor wie heeft de liefde buiten de villa geen stand weten te houden? En welke juicy ontwikkelingen zijn er allemaal geweest ná de finale van 'Love Island'? Terwijl sommige Islanders de allerbeste vrienden zijn geworden, hebben anderen sinds hun breakup al maanden niet meer tegen elkaar gesproken. Wie gaan de confrontatie met elkaar aan? De spanning loopt hoog op tijdens dit wederzien vol verrassingen! ​ ​

De Valentine’s Reunion brengt alle charme, humor, drama en romantiek met zich mee, die de kijker van 'Love Island' gewend is. Ook deze keer is de presentatie in handen van Vikor Verhulst en Holly Mae Brood. De islanders die we terugzien zijn Lio & Marvin die net voor de finale afvielen, Amandine & Jules die een sterke klik hadden maar afzonderlijk de verlieten en de finalisten Imen & Nathan, Sunita, Fé & Lennert en winnaars Jotti & Cas.

'Love Island' is een productie van ITV Studios. De éénmalige special van de spraakmakende realityreeks zal vanaf 10 februari exclusief te zien zijn op Streamz. Ook alle voorgaande seizoenen van 'Love Island' kun je nog steeds bekijken bij de Vlaamse streamingdienst.

Voor het nieuwe seizoen kunnen deelnemers zich nu inschrijven via deze link: www.info.streamz.be/love-island.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Keuringsdienst van Waarde' (KRO-NCRV)

Alle eendjes heerlijk warm in het ijskoude water: de mens keek ernaar en wilde dat ook. En dus namen we hun dons en stopten het in onze jassen en dekbedden. Lang bleek dat niet bepaald diervriendelijk te gaan. Er waren verhalen over levende pluk en dwangvoeding bij eenden en ganzen. Maar koop nú iets met dons en je krijgt er gratis een stapeltje beloftes bij. 'Verantwoord' staat erop. Eerlijk en zelfs diervriendelijk. Maar hoe komen ze eigenlijk aan verantwoord, diervriendelijk dons? 'De Keuringsdienst' kleedt zich extra warm en komt erachter dat een eend eigenlijk nog een kuiken is als-ie koud gemaakt wordt.

'Keuringsdienst van Waarde', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers