Ontdek de eerste kandidaten van 'Expeditie Robinson'

donderdag 16 augustus 2018

Het meest confronterende survivalprogramma ter wereld is binnenkort terug te zien op VIER. Bartel Van Riet presenteert vanaf begin september 'Expeditie Robinson' en VIER laat je nu al kennismaken met de eerste kandidaten.

 


 

 

Wie overleeft de survival-uitdaging van Bartel Van Riet? En wie mag zich uitroepen tot winnaar. Dit najaar brengt VIER de uitdaging van 'Expeditie Robinson' opnieuw op het scherm. Hier alvast de eerste kandidaten die de uitdaging zijn aangegaan.

Lesley (35) - Personal trainer uit Houthalen

Lesley is 35 en mag zich tweevoudig wereldkampioen Thaiboksen noemen. Ze diende ook 14 jaar in het leger bij de infanterie en vult nu haar dagen door anderen te drillen als personal trainer.

Lesley maakt meteen indruk als je haar ziet: ze is niet alleen fysiek heel sterk, maar kan ook mentaal haar mannetje staan.  Tijdens haar legertijd werd Lesley onder meer uitgezonden naar Kosovo en Afghanistan en trainde ze om te kunnen overleven in extreme omstandigheden. Lesley komt steeds op voor de underdog, maar gaat tegelijk absoluut voor de winst.

Arnaude (39) - slachtofferhulp bij de politie uit Heusden  

Arnaude is een negenendertigjarige vrolijke vrouw met het sappigste accent van het land die optimaal van het leven probeert te genieten. Ze is gelukkig gescheiden en is dol op haar zesjarige zoontje. Arnaude's grootste passie: straat- en kindertheater. Onder de vermomming zit een gedreven politieagente. Dankzij haar werk bij de dienst slachtofferhulp beschikt ze over de skills om mensen goed te lezen. Dat en een grote winnaarsdrang geeft haar zelfvertrouwen om het Robinsonavontuur tot een goed einde te brengen.

Anton (27) - communicatiemedewerker uit Brasschaat

Anton is een wereldreiziger en avonturier in hart en nieren. Tijdens een avondje op café ontstond zo bijvoorbeeld ooit eens het idee om zo ver mogelijk te fietsen. Zo gezegd zo gedaan, Anton en zijn broer sprongen op de fiets richting Shanghai. Bijna een jaar lang deelde hij lief en leed met zijn broer. Anton werkt momenteel bij Total als  interne communicatie manager. Landen als Ethiopië, Senegal, Kazachstan en Australië zijn voor hem niet onbekend. Hij is naar eigen zeggen dedicated when fascinated. Op het Robinson eiland hoopt Anton de natuur te kunnen overwinnen. Door erg lowbudget te reizen heeft hij zich al enkele survivalskills aangeleerd. Honger schrikt hem bijvoorbeeld al niet af.


Chloé (29) - account manager uit Kortrijk

Chloé werkt als account manager en is een echte instagramlover. Ze houdt van mooie zaken, maar wordt daardoor net vaak onderschat. Bovendien ziet ze er zelf ook niet onaardig uit en dat vond ook de jury van Miss West-Vlaanderen. Ze werd er tot eerste eredame gekroond. Een jaar later was Chloë finaliste bij Miss België. Maar vergis je niet: Chloé gaat voor winst.

Annick (47) - Yoga- en danslerares uit Zoersel

Annick is een spirituele vrouw die kracht haalt uit positief denken en uit haar yogamat. Ze is sportleerkracht en geeft dansles. Ze is alleenstaande moeder en woont samen met haar 18-jarige dochter met wie ze een heel goede band heeft. Meditatie en stilte zijn belangrijke factoren in Annicks leven, maar ze zorgt ook voor de nodige portie actie in haar leven. Ze geeft zumba- en dansles en ze doet aan parapente, valschermspringen en klimmen.

'Expeditie Robinson', dit najaar op VIER.


Lees ook:
VIER is klaar voor 'Expeditie Robinson' (VIDEO!)
Bartel Van Riet presenteert 'Expeditie Robinson'

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
VIER

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers