Ontdek de eerste beelden van het nieuwe seizoen van 'Hacked'

woensdag 1 februari 2023
Foto: © Streamz 2023

Het nieuwe seizoen van 'Hacked' ging dinsdagavond in première op het Filmfestival van Oostende en vandaag releaset Streamz de eerste beelden. In de trailer zien we opnieuw hoe Nilou (Alicia Andries), Adanne (Helena Tengan) & Malick (Misha van der Werf) geteisterd worden door een anonieme hacker.

Maar voor het eerst krijgen we ook een blik op de andere kant van het verhaal. In het tweede seizoen van de bekroonde jongerenreeks treedt de hacker uit de anonimiteit en leren we meer over wat er zich allemaal afspeelt in hun hoofd. De nieuwe afleveringen van 'Hacked' zijn vanaf 22 februari 2023 exclusief te zien bij Streamz.In het eerste seizoen van 'Hacked', dat de Best Short Form Series’ Prize won op CANNESSERIES, zagen we hoe beste vrienden Nilou (Alicia Andries), Adanne (Helena Tengan) & Malick (Misha van der Werf) het doelwit worden van een hacker die hen anoniem challenges stuurt. Als er een challenge niet wordt uitgevoerd, geeft de hacker hun donkerste, beschamendste geheimen vrij. In het tweede seizoen komen we meer te weten over deze anonieme hacker. Wat waren hun beweegredenen? Waarom gaat die zo ver? We ontdekken waarom die Nilou, Malick en Adanne een lesje wou leren en hoe het volledig uit de hand is gelopen.

De cast wordt aangevuld met onder andere Ayana Doucouré ('FOMO'), Mirthe Tavernier, Francis Connelly, Oscar Louis Hogstrom ('FOMO'), Pieter Genard ('Transport', 'Billie vs Benjamin') en Dolores Bouckaert ('Albatros', 'De Dag'). Het tweede seizoen van 'Hacked' werd opnieuw geschreven door Una Kreso, deze keer bijgestaan door Arno Huysegem en in een regie van Leni Huyghe.

'Hacked' is een productie van Dingie, GoPlay en Streamz met de steun van het Innovatielab van het VAF/Mediafonds van Vlaams minister van Media Benjamin Dalle en Screen Brussels. ​Het eerste seizoen van de reeks is volledig beschikbaar op Streamz. Het tweede seizoen is vanaf 22 februari 2023 exclusief te zien bij Streamz.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers