Olympische hockeyheld kandidaat in 'De Slimste Mens ter Wereld'

vrijdag 27 augustus 2021

Er is een nieuwe, verrassende, naam bekend voor het aankomende seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld'. Niemand minder dan hockeyspeler Alexander Hendrickx zal deelnemen. Hij pakte deze zomer met de Red Lions nog goud op de Olympische Spelen.

 


Alexander Hendrickx zal zich in 'De Slimste Mens ter Wereld' met een keur aan tegenstanders moeten meten. Zo zal hij heel wat straffe andere kandidaten naast zich krijgen. Op de deelnemerslijst staan onder anderen Niels Destadsbader, Sandra Bekkari en Laura Tesoro.

'De Slimste Mens ter Wereld' is vanaf oktober weer te zien op Play4.

 

 

 


Lees ook:
Dit zijn de eerste 3 namen voor 'De Slimste Mens Ter Wereld'
Ook deze bekende kop zie je dit najaar in 'De Slimste Mens ter Wereld'

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Eind jaren 80 vocht Freddie Mercury in het geheim tegen aids, een ziekte die honderdduizenden mensen het leven kostte en homofobie rechtvaardigde. Opmerkelijk: in de jaren na zijn dood werd de publieke houding tegenover homoseksualiteit sneller dan ooit vrijer. Deze biografie bevat het eerste grote interview met Freddie's zus Kashmira Bulsara en gesprekken met de sterren van het Freddie Mercury Tribute Concert van 20 april 1992 in het Wembley Stadium in Londen. Dit is het verhaal van een tragedie die gezorgd heeft dat levensbelangrijke gesprekken die uit den boze waren, eindelijk toch gevoerd konden worden. M.m.v. Roger Daltrey, Lisa Stansfield, Paul Young, Harvey Goldsmith e.a.

'Freddie: The Final Act', om 21.15 uur bij de NTR op NPO 3.

Dossiers