Njam! serveert de beste hapjes en drankjes in het nieuwe programma 'HAPeritief!'

zondag 5 december 2021

Wat is er leuker tijdens de feestdagen dan je gasten te verwelkomen met een origineel aperitief en een verrassend aperohapje? Vanaf 6 december leert njam! je alle geheimen van een hartelijk culinair ontvangst in het gloednieuwe programma 'HAPeritief!'.

Bartender Hannah Van Ongevalle neemt de drankjes – alcoholisch of non-alcoholisch - voor haar rekening, en chefs Jeroen De Pauw en Bart Desmidt serveren haalbare hapjes met een twist.


Hannah Van Ongevalle is de leading lady van de Belgische cocktailscène. In 2014 werd ze verkozen tot een van de 12 beste bartenders ter wereld en sindsdien is ze niet meer weg te denken van het internationale toneel. Sinds 2016 is ze ook een vaste waarde bij njam! waar ze onder andere in programma's zoals 'It's Aperotime' en 'In de mix' te zien is.

Jeroen De Pauw leerde de kneepjes van het vak bij sterrenrestaurants als 'Comme chez soi' en 'Hof van Cleve' en richtte later zijn eigen zaak 'Canapé' op. Bij het grote publiek werd hij bekend als tv-kok in het VRT-programma '1000 zonnen en garnalen' maar sinds enkele jaren staat Jeroen vooral bekend als een van de populairste chefs van njam!. Zijn grote voorliefde voor aperitieven toonde hij op njam! eerder al in het programma 'Apero-Dining' en bewijst hij nu met veel plezier opnieuw in 'HAPeritief!'.

Bart Desmidt is de eigenaar en chef van tweesterrenrestaurant 'Bartholomeus', gelegen aan de dijk in Heist aan Zee. Bart is de kleinzoon van een visser maar zijn keuken gaat veel ruimer dan het beste uit de zee. De topchef houdt van pure producten en maakt daarbij geen onderscheid tussen vis, vlees en groenten. In 2019 sloot hij zijn tweesterrenzaak om een nieuw maar gelijknamig concept op te starten. Maar amper een jaar later mocht de njam!-chef opnieuw twee sterren op zijn koksvest spelden. In 'HAPeritief!' tovert de meester van de feestelijke gerechten allerlei haalbare hapjes op tafel.

'HAPeritief!'
De gloednieuwe reeks telt maar liefst 16 afleveringen boordevol feestelijke recepten. Hannah Van Ongevalle inspireert de kijkers in elke aflevering met een makkelijke cocktail of mocktail. En Jeroen De Pauw en Bart Desmidt wisselen elkaar af als chef. Zo nemen ze elk 8 afleveringen voor hun rekening.

Proef de feesten!
Gedurende de hele maand december zorgt njam! voor culinaire inspiratie voor de feestdagen. Buiten de nieuwe reeks 'HAPeritief!' zijn er bij njam! ook nieuwe afleveringen te zien van 'De Chalet', waarin topchefs Roger van Damme, Dominique Persoone en Peppe Giacomazza in een ontspannen sfeer ook aan de slag gaan met feestelijke gerechten. Alle recepten uit beide programma's zullen in december ook op de website van njam! terug te vinden zijn.


'HAPeritief!', vanaf 6 december elke dag om 17.20 en 22.50 uur op njam!.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers