Nieuwe zender Play7 gaat op 2 april van start met de wegdroomklassieker 'The Notebook'

woensdag 10 maart 2021

Net voor de start van het verlengde paasweekend is Vlaanderen een zender rijker, of in het geval van het nieuwe Play7: een zender warmer en gezelliger.

Vanaf vrijdag 2 april kan je bij Play7 thuis komen en de batterijen terug helemaal opladen met programma’s die inspireren, je meevoeren en doen wegdromen.


Bij Play7 is het elke dag en elk uur gewoon genieten: met de interessantste verbouwprogramma's ('The Property Brothers', 'Aussie Property Flippers'), nieuwe medische reality ('Emergency', 'One Born Every Minute'), de spannendste waargebeurdeverhalen ('Spoorloos', 'In Het Spoor van de Dader') en dagelijkse afleveringen van de leukste ziekenhuisseries ('The Night Shift', 'Grey's Anatomy') brengt Play7 de meest opmerkelijke en ontroerende verhalen van de kleine gelukjes tot de grootste drama's, van een lach tot een traan.

Play7 doet ook elke weekavond wegdromen met de leukste, warmste en meest romantische films in prime time. In april brengt Play7 met 'Lentekriebels' elke maandag, dinsdag, woensdag en donderdagavond feelgood films als 'The Perfect Bride', 'Then Came You' en 'Ms Matched'.

Sinds jaar en dag is Play4 verdraaid verrassend als familiezender, terwijl Play5 de afgelopen jaren uitgroeide tot een onstuimige zender: soms gedurfd, maar altijd fun en relativerend. Play5 is een zender met lef, die met zijn spannende fictie, guilty pleasures en open blijk op de wereld niemand onberoerd laat.  Play6 brengt al meer dan vier jaar erg succesvol de klok rond Amerikaanse films en series. En binnenkort is er dus Play7, de zender met de mooiste binnen- en buitenlandse verhalen. Met reality die inspireert, human interest die je meevoert en films die je doen wegdromen zorgt Play7 voor een nieuwe, gezellige, warme en huiselijke zender.

DOSSIER: Voorjaar 2021: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers