Nieuwe woensdagavond bij VTM met 'Helden van Hier: Politie Oostende' en 'Axel Gaat Binnen'

woensdag 1 september 2021

Eind augustus lanceerde VTM een hele lading splinternieuwe titels en terugkerende successen. Ook op woensdag is er voortaan wat nieuws onder de zon want vanaf 15 september geniet de VTM-kijker van een gloednieuwe tv-avond.

Na 'Familie' doet 'Helden van Hier: Politie Oostende' om 20.35 uur de adrenaline van het scherm spatten tijdens de talloze interventies in de grootste kuststad van ons land. Aansluitend om 21.45 uur leeft Axel Daeseleire opnieuw 5 dagen en 4 nachten mee achter gesloten deuren in het nieuwe seizoen van 'Axel Gaat Binnen'.


Spanning en adrenaline door de ogen van de politie van Oostende
'Helden Van Hier: Politie Oostende' geeft vanaf 15 september elke woensdagavond om 20.35 uur een inkijk in het leven van de politie van de grootste kuststad van ons land. 179 straffe politiemannen en -vrouwen staan 24/7 paraat voor de inwoners, tweedeverblijvers en vele bezoekers van de Koningin der Badsteden. Gedurende meer dan honderd shifts volgden de actiecamera’s hun dagelijkse en soms levensgevaarlijke werkzaamheden. Van een wilde achtervolging tot een verhoor na een diefstal, een inval met getrokken wapens en de speurtocht naar een vermist kind. Tussen de bloedstollende acties door zorgen de luchtigere interventies en spontane gesprekken in de patrouillewagen voor de nodige ontlading.  Lees meer ...

Nieuwe verhalen en pakkende momenten in 'Axel Gaat Binnen'
Axel Daeseleire gaat in het tweede seizoen opnieuw elke woensdagavond om 21.45 uur binnen op bijzondere plaatsen waar de deuren normaal gezien gesloten blijven. 5 dagen en 4 nachten leeft hij in 'Axel Gaat Binnen' mee op het ritme van zijn medebewoners op nooit eerder geziene locaties zoals een blindeninstituut, het zeepreventorium voor kinderen en jongeren met obesitas en een luxe rusthuis. Axel gaat in dialoog met de mensen die er verblijven en werken, en krijgt een inkijk in de mooie, oprechte en vaak aangrijpende verhalen die zich afspelen binnen deze muren. Lees meer ...


Lees ook:
'Helden van Hier: Politie Oostende' nieuw bij VTM
Axel Daeseleire leeft opnieuw mee achter gesloten deuren in 'Axel Gaat Binnen'

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers