Nieuwe webreeks 'PANNA' over vrouwen en straatvoetbal nu te zien op GoPlay

maandag 30 augustus 2021

'PANNA', de nieuwe urban GoPlay-reeks voor jongeren met een stevige dosis sport en een nog grotere dosis girlpower - ging zonet online. De eerste clip is vanaf nu te bekijken via goplay.be. Elke dag om 16.00 uur komt een nieuwe PANNAclip online, en elke vrijdag brengt goplay.be een nieuwe aflevering om 20.00 uur.

'PANNA' vertelt een meeslepend coming of age-verhaal waar empowerment voor jonge vrouwen centraal staat: hoe moeilijk je leven ook is, houd vol en werk samen. Je kan zoveel meer dan je denkt. Een hoopvolle boodschap waar iedereen, ook wie niets heeft met voetbal, zich in kan vinden.


De reeks focust op de vriendschap tussen Afi, Tina, Mary en Zizou, vier straatvoetbalsters die dromen van een beter leven. Een droom die voor hen allesbehalve binnen handbereik ligt. Als de tienermeisjes elkaar leren kennen, ontstaat het plan om deel te nemen aan een straatvoetbaltoernooi. Geen evidentie in de door jongens gedomineerde wereld van het straatvoetbal. Gelukkig hebben de meisjes elkaar. Want zowel op als naast het veld zullen ze moeten knokken om hun dromen waar te maken.

Nora Dari is te zien als Mary, de romantische dromer die gevangen zit tussen twee culturen. De bikkelharde Zizou wordt gespeeld door Maïmouna Badjie, en Nadège Tansia vertolkt de rol van Afi, het onervaren, optimistische hart van de ploeg. Renee Vaerewijck is te zien als Tina, een grote mond met een klein hartje.

'PANNA' is de nieuwste webreeks van productiehuis Sputnik voor goplay.be. De reeks werd bedacht door Mattias Goovaerts, die samen met Soe Nsuki en Raf Njotea de scenario’s schreef. De regie is in handen van Olympia Allaert en Anthony Schatteman.

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers