Nieuwe verhaallijn rond Jelle in 'Familie'

dinsdag 24 juli 2018

Het nieuwe seizoen van 'Familie' begint pas in september op VTM, maar stilaan raken de eerste details van enkele nieuwe verhaallijnen bekend. Het Nieuwsblad schrijft dinsdag over een verhaal rond Jelle.

Sinds begin dit jaar wordt de rol van Jelle Van den Bossche in 'Familie' vertolkt door Felix Jamaels. In het afgelopen seizoen werd duidelijk dat er plannen waren om meer met dat personage te gaan doen. Zo raakte Jelle helemaal in de ban van zijn conditie nu hij was toegelaten tot een grote(re) voetbalploeg. En in het nieuwe seizoen, vanaf september bij VTM,wordt die verhaallijn rond de voetbalcarrière van Jelle nog verder uitgebreid.


Het Nieuwsblad weet dat de scènes met een voetballende Jelle zullen worden ingeblikt op en rond de terreinen van KSK Heist in Heist-op-den-Berg. Ook echte clubleden, weliswaar niet van de eerste ploeg, zullen figureren als de ploegmaats van Jelle.

Momenteel is de grote verhuis van 'Familie' aan de gang. Vanaf half augustus wordt de populaire soap opgenomen in de AED studio's in Lint. De serie verlaat na meer dan een kwarteeuw de vertrouwde studio's in Boortmeerbeek.

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
vtmfamilie

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Musical Awards Gala 2024' (AVROTROS)

Naast de feestelijke uitreiking van de awards, krijgen we ook een voorproefje van musicals die nu en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien zijn. Niet alleen de bekende musicals, maar ook nieuwe musicals passeren de revue. Van het betoverende 'Frozen de musical' tot het epische drama '40-45, de musical'.

'Musical Awards Gala 2024', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers