Nieuwe teaser vierde seizoen van 'True Detective' met Jodie Foster

zaterdag 30 september 2023
Foto: © Streamz 2023

Het vierde seizoen van de gelauwerde misdaadserie 'True Detective' heeft met tweevoudige Oscarwinnaar Jodie Foster een ijzersterke hoofdrolspeelster.

Het verhaal speelt zich af in het bevroren Alaska, waar Foster's personage en haar collega een seriemoordenaar moeten vinden in een barre streek zonder zonlicht.Wanneer de lange winternacht valt in Ennis, Alaska, verdwijnen de acht mannen die het Tsalal Arctic Research Station besturen spoorloos. Om de zaak op te lossen zullen rechercheurs Liz Danvers (Foster) en Evangeline Navarro (Reis) de duisternis moeten confronteren die ze in zichzelf dragen, en zich moeten verdiepen in de spookachtige waarheden die begraven liggen onder het eeuwige ijs.

Naast Jodie Foster en Kali Reis zien we ook rollen voor Finn Bennett en Fiona Shaw. Issa López was aan boord als showrunner, schrijver en regisseur van alle afleveringen. Vanaf 15 januari 2024 wekelijks te zien op Streamz.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers