Nieuwe serie 'Run' vanaf maandag 13 april op Play More

zondag 12 april 2020

'Run' is de nieuwe serie van het duo Vicky Jones en Phoebe Waller-Bridge, die ook samenwerkten aan het succesvolle (en hilarische) 'Fleabag' en 'Killing Eve'.

Phoebe Waller-Bridge is co-executive producer maar vertolkt ook een kleine rol in in 'Run'.


7 afleveringen lang volgen we dertigers Ruby (Merritt Wever, 'Marriage Story') en Billy (Domhnall Gleeson, bekend uit de 'Star Wars-franchise''), die tijdens hun studentenjaren een pact sloten met elkaar: als één van de twee ‘RUN’ sms't en de andere sms't hetzelfde terug, dan zouden ze alles laten vallen, vertrekken en samen doorheen het land reizen. De opzet van Run klinkt als een romantische komedie, maar volgens de genrebeschrijving van HBO is 'Run' ook een thriller: een interessante combinatie…

Persbericht oona/Telenet
Meer artikels over Play (More)

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

5 augustus 2010. De goud- en kopermijn in het Chileense Copiapó stort in en 33 mijnwerkers komen vast te zitten op zo'n 700 meter onder de aardbodem. Het is het begin van een ware overlevingsstrijd, terwijl er boven met man en macht wordt gewerkt om de mijnwerkers zo snel mogelijk te bevrijden. Buiten de mijn bouwt de zus van een van de mijnwerkers een 'kamp van de hoop', voor de families van 'de 33'.

'The 33', om 22.20 uur op Net5.

Dossiers