Nieuwe reeks van 'Huizenjagers' trekt naar het buitenland

zondag 29 augustus 2021

Na een woelige periode waarin reizen zo goed als onmogelijk was, komt er vanaf maandag 30 augustus een vervolg op het succesvolle 'Huizenjagers'... in het buitenland! In de nieuwe reeks 'Huizenjagers Buitenland' trekken makelaars deze zomer met hun kandidaat-kopers naar Toscane, Costa Blanca, Silver Coast, Algarve, de Provence, Kreta en Tenerife.

Van een gezellige bungalow met een zwembad tot een afgelegen woning in de bergen. Alles kan en niets is teveel gevraagd voor de Huizenjagers van dienst. De bekende Huizenjagers-formule blijft behouden, maar er is wel een grotere rol weggelegd voor de regio en de lokale bezienswaardigheden.


Heel wat Belgen laten zich verleiden tot de aankoop van een tweede verblijf in het buitenland en elke dag opnieuw overwegen andere landgenoten om hetzelfde te doen. Over de landsgrenzen heen liggen er immers heel wat parels van huizen voor het grijpen, maar hoe vind je die ideale vakantiewoning? De makelaars van dienst wonen stuk voor stuk in hun nieuwe moederland. Ze kennen de streken dus als hun broekzak en hun broekzak zit vol streken.

In 'Huizenjagers Buitenland' strijden elke week drie makelaars naar goede gewoonte om de gegeerde trofee. Zij zetten alles op alles om elke dag opnieuw een huis te verkopen aan de veeleisende kandidaat-kopers. Wie op het einde van de week het meeste punten weet te verzamelen, kroont zich tot winnaar.

Van maandag 30 augustus tot en met donderdag 2 september trekken makelaars Giuliano, Nathanja en Vera naar het zonnige Italië.

De makelaars
Giuliano- De eerste 'Huizenjager' is een rasechte Italiaan, maar jawel, hij spreekt ook Antwerps want daar werd hij geboren. Zijn verleden ligt in de modewereld en dat merk je aan deze flamboyante man. Hij was modefotograaf in Milaan. Nu werkt hij al 10 jaar voor het kantoor Remax. Zelf vindt hij dat hij op Tom Barman lijkt.

Nathanja- De volgende 'Huizenjager' heet Nathanja. Zij heeft Nederlandse roots. Ze woont al 5 jaar in Italië. Samen met haar team heeft ze maar één doel: dromen realiseren van kopers uit de lage landen. De trofee is minder belangrijk, zolang de klant maar tevreden is.

Vera- De Limburgse Vera wil die trofee gerust op zak steken. Zij ontdekte in Italië 17 jaar geleden niet alleen haar geliefde maar ook de passie voor het vastgoed. Al moest ze wel wennen aan het rustige en minder gejaagde leven in dit prachtige land.

Aflevering 1
Frank en Dirk zijn boezemvrienden. Ze willen samen met hun vrouwen naar Italië verhuizen om er hun oude dag door te brengen. Omdat ze onafscheidelijk zijn zoeken ze naar een tweewoonst. De mannen trekken alleen op Italiaans avontuur al hebben de dames wel een checklist n een budget van 650.000 euro meegegeven.

Aflevering 2
Emi is 82 jaar en gek op haar kleinzonen. Ze is ook verliefd op Toscane en daarom zoekt ze een vakantiehuisje waar ze samen met haar kleinzonen naartoe kan. Wat ze ook heel belangrijk vindt zijn mooie buren, en dan liefst van het mannelijk geslacht. Ze neemt goede vriendin Hilde mee op Italiaans avontuur. Haar budget is 200.000 euro.

Aflevering 3
Vandaag zoeken we naar een vakantieverblijf voor Axel en Steven aan de Toscaanse kust. Hun zoektocht naar een betaalbaar appartement duurt al 2 jaar. Ze willen kost wat kost dichtbij hun favoriete stadje Fortei Di Marmi blijven, anders is het nu al een nogo. Niet makkelijk want de mondaine badplaats is een dure regio. Hun budget is 270.000 euro.

Aflevering 4
Vandaag zoeken we een B&B voor An en Jos in het wondermooie Toscane. Van kinds af aan droomden ze al van Italie en nu hopen ze er de rest van  hun dagen door te brengen. Het budget dat ze daarvoor over hebben is 700.000 euro.

'Huizenjagers Buitenland', vanaf 30 augustus van maandag tot donderdag om 19.40 uur op Play4.

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers