Nieuwe psychologische thrillerreeks 'Tabula Rasa' op Eén

zaterdag 28 oktober 2017

'Tabula Rasa' is een meeslepende, psychologische thrillerreeks over een jonge vrouw met geheugenverlies die de enige sleutel vormt in een mysterieuze verdwijningszaak.

Mie D'Haeze (Veerle Baetens) zit vast in een psychiatrische instelling. Ze krijgt er bezoek van politie-inspecteur Wolkers die de onrustwekkende verdwijningszaak rond Thomas De Geest  probeert op te lossen. Om de spoorloze De Geest terug te vinden, moet Mie opnieuw haar weg zoeken in het raadselachtige doolhof van haar recente verleden… Geen eenvoudige opdracht door haar geheugenverlies.


Hoe meer Mie zich herinnert, hoe meer ze iedereen rondom zich begint te wantrouwen… maar vooral zichzelf. Zijn de nieuwe herinneringen echt of is het haar verbeelding die de gaten in haar geheugen probeert te vullen? Samen met Mie proberen de kijkers de puzzelstukken te leggen en een antwoord te vinden op de vraag: wat is er met Thomas De Geest gebeurd? Waar kan je nog op vertrouwen als je twijfelt aan je eigen herinneringen en omgeving? Wie kan jou helpen om de weg te vinden? En hoe onderscheid je de waarheid van de waan? Een frustrerende zoektocht die uiteindelijk leidt tot de waarheid.

'Tabula Rasa' is een spannend en beklijvend drama over de duistere krachten van ons menselijke brein. Een reeks die onder je huid kruipt en niet meer loslaat. Bloedstollend en vernieuwend. Niet te missen.

'Tabula Rasa', vanaf 29 oktober elke zondag om 21.30 uur op Eén.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers