Nieuwe maandag 2BE met eigen comedy en Amerikaanse reeksen

zondag 1 september 2013

Vanaf maandag 2 september zet 2BE in op een vernieuwde tv-avond. De avond wordt ingezet met En Toen Kwam Ons Ma Binnen, het gloednieuwe sketchprogramma over gênante, maar wel herkenbare situaties die ieder van ons kunnen overkomen.

En die we het liefst van al zo snel mogelijk wil vergeten...Het programma werd gemaakt door Dedsit, het productiehuis dat oa. 'Tegen de Sterren Op' maakt bij VTM. Hierna zijn het achtste seizoen van 'Bones', het tweede seizoen van 'Person of Interest' en een vernieuwde 'Inbox' – waarvan de docu's voor de komende 8 weken ingeleid worden door An Lemmens – aan de beurt.


Daarnaast ziet ook de vooravond er dit najaar helemaal anders uit voor de 2BE-kijker. De zender begint de tv-avond vanaf maandag 2 september namelijk élke weekdag met een dagelijkse portie Amerikaanse humor met de series 'Modern Family' om 19.15 uur, 'The Middle' om 19.40 uur en 'The Big Bang Theory' om 20.10 uur.

'En Toen Kwam Ons Ma Binnen': van gênant gesproken
Vanaf maandag 2 september zien we om 20.35 tien weken lang de meest gênante situaties in sketchvorm voorbij flitsen in 'En Toen Kwam ons Ma Binnen', een productie van Dedsit.

2BE gelooft sterk in comedy van eigen bodem en wil een platform voor verschillende soorten humor zijn. De sketches van gênante, maar wel herkenbare situaties in 'En Toen Kwam Ons Ma Binnen' sluiten hier dan ook mooi bij aan.

'Bones': De zoektocht naar Pelant
De alom gekende Amerikaanse dramareeks 'Bones' is inmiddels al aan haar achtste jaargang toe. Forensische antropologiste Bones (Emily Deschanel) en FBI-agent Booth (David Boreanaz) geven in dit achtste seizoen opnieuw het beste van zichzelf om elke moordzaak op te lossen. Het professionele duo, dat ondertussen ook een liefdespaar vormt, zet de zoektocht verder naar de mysterieuze Pelant. Hij lijkt het steeds meer gemunt te hebben op Bones en haar collega’s. Of ze hem eindelijk vatten, zie je vanaf maandag 2 september om 21.05 uur bij 2BE.

'Person of Interest': Het raadsel achter The Machine
In de misdaadreeks 'Person of Interest' volgen we computertechneut Harold Finch (Michael Emerson) en ex FBI-agent John Reese (Jim Caviezel). Het allesbehalve alledaagse duo tracht ook in het tweede seizoen potentiële criminelen te vatten nog voor ze een misdaad kunnen begaan, en dat met de hulp van 'The Machine'.  Zal Reese het goed bewaarde geheim achter The Machine stilaan ontmaskeren? Hoe vordert de verdoken samenwerking met agent Carter en detective Fusco? En wat met het mysterieuze verleden van de twee heren? Antwoorden vanaf  maandag 2 september om 22.00 uur bij 2BE.

'Inbox': De keuze van An Lemmens
De vernieuwde maandagavond afsluiten doet An Lemmens met wekelijks een andere eigenzinnige, internationale reportage in de documentaire-reeks 'Inbox'. An Lemmens zal 8 weken lang vanaf maandag 2 september haar persoonlijke keuze van  spraakmakende reportages voorstellen aan de 2BE-kijker om 22.50 uur.

Als eerste documentaire op maandag 2 september kiest An 'BTK, de Otero familemoorden'. Deze reportage geeft het verhaal van één van de gevaarlijkste seriemoordenaars in de geschiedenis van de Verenigde Staten door de ogen van de vijftienjarige  Charlie Otero. Toen Charlie op 15 januari 1974 thuis kwam, ontdekte hij de vermoorde en verminkte lichamen van zijn  ouders, broer en zus. Pas 30 jaar later wist hij wie de dader was: de beruchte crimineel met de initialen BTK.

DOSSIER: Najaar 2013: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier
ETKOMB

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers