Nieuwe Formule 1-seizoen gaat van start op Play Sports

donderdag 2 maart 2023

De motoren kunnen weer brullen, de bolides vliegen en het drama mag opnieuw beginnen want het nieuwe Formule 1-seizoen gaat van start!

Er is één grote vraag dit jaar: kan iemand Max Verstappen en het oppermachtige Red Bull van de wereldtitel houden?


De grote uitdagers zijn opnieuw de rode wagens van Ferrari, met Charles Leclerc en Carlos Sainz. De Italianen hebben het sportieve beleid door elkaar gegooid en hopen zo de fouten van vorig seizoen te vermijden. Of Mercedes weer kan aansluiten bij de top is nog een groot raadsel, maar dat maakt de start van het ​ seizoen alleen maar boeiender. Dat is net zo met de strijd achter de topploegen. Alles ligt zo open dat voorspellen wat er gaat gebeuren onmogelijk is. En toch zullen Kris Wauters, Gert Vermersch, Stijn De Weert, Marc Goossens, Dennis Xhaet en Sam Dejonghe je alles tot in de details uitleggen en analyseren tijdens de LIVE-uitzendingen op Play Sports.

Voor de echte fans zendt Play Sports ook alle F2 (met onze landgenoot Amaury Cordeel) en F3 races LIVE uit. En op maandag fileren Dennis en Sam graag het hele weekend voor je in 'The Paddock', op Play Sports en op alle podcast platformen.

Zaterdag 4 maart, Play Sports 1

Formule 3
GP Van Bahrein – Sprintrace
LIVE om 10u10

Formule 2
GP Van Bahrein – Sprintrace
LIVE om 14u10

Formule 1
GP van Bahrein – Kwalificaties
LIVE om 15u30

'The Paddock' Season Preview om 13u10

Zondag 5 maart, Play Sports 1

Formule 3
GP Van Bahrein – Puntenrace
LIVE om 09u45

Formule 2
GP Van Bahrein – Puntenrace
LIVE om 11u15

Formule 1
GP van Bahrein – Race
LIVE om 15u30

Maandag 6 maart, Play Sports 1 en op alle podcastplatformen
'The Paddock', nabeschouwing GP Bahrein om 19u55


 

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo PowNed logo

Documentairemaker Sahar Meradji verkent de schokkende realiteit van Nederlandse jongeren die tijdens de coronacrisis door verveling steeds vaker naar drugs grepen en dat nu nog steeds doen. Ze proberen doordeweeks nog enigszins normaal te functioneren na uitputtende drugsmarathons in het weekend. Hebben deze jongeren nog veelbelovende toekomstperspectieven, of wordt dat steeds meer verdrongen door de gevolgen van hun gebruik? De documentaire werpt een onthullende blik op de rauwe realiteit die tot nu toe grotendeels onzichtbaar is gebleven.

'PowNed of View', om 21.25 uur bij PowNed op NPO 3.

Dossiers