Nieuwe fictiereeks voor VTM in de maak

donderdag 8 november 2018

VTM heeft een nieuwe fictiereeks besteld. Makers van de nieuwe serie 'Een Goed Jaar' zijn onder anderen Bruno Wyndaele, Jean-Claude Van Rijckeghem en Dries Phlypo. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

De nieuwe serie zal 'Een Goed Jaar' heten en gaat over 'twee losers die nog proberen om iets van hun leven te maken' legt Dries Phlypo uit in Het Nieuwsblad. De titel heeft te maken met wijnjaren. Het wordt een serie van acht afleveringen in de stijl van 'Amigo's' dat door grotendeels dezelfde ploeg werd gemaakt en enkele jaren geleden op VTM te zien was. De cast zou gaan bestaan uit bekende gezichten en nieuw talent. Het scenario wordt geschreven door Jean-Claude Van Rijckeghem en Pierre De Clercq. Zij schreven ook al 'Amigo's'


'Een Goed Jaar' wordt een co-productie tussen de productiehuizen De Filistijnen van Bruno Wyndaele en A Private View van Jean-Claude Van Rijckeghem. De serie wordt opgenomen in 2019 en uitzending is ten vroegste voorzien voor 2020.

Bron: Het Nieuwsblad

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers