Nieuwe afleveringen van populair kookprogramma 'Klaar in 20 Minuten' op njam!

zondag 28 augustus 2022

In het nieuwe seizoen van 'Klaar in 20 Minuten' zorgt njam! weer voor kilo's kookinspiratie voor het drukke najaar. Met slechts 7 ingrediŽnten en 20 minuten tijd toveren de njam!-chefs een snel, eenvoudig maar vooral lekker gerecht op tafel. Maandag 29 augustus starten de nieuwe afleveringen op culi-zender njam!.

In 'Klaar in 20 Minuten' draait alles rond haalbare recepten die in een handomdraai gemaakt zijn en met slechts enkele ingrediënten, die allemaal in de supermarkt te vinden zijn. Dit programma is het bewijs dat lekker koken niet moeilijk hoeft te zijn. Bovendien maken de chefs alles klaar in beeld, zonder dat de opnames onderbroken worden. De kijker krijgt dus alles van het kookproces te zien, ook als het eens zou mislopen. Het enige dat de kijker niet te zien krijgt is de mysterieuze gastheer Jef, die vanachter de camera de koks op de rooster legt over hun recept.


Van Italiaans tot Marokkaans en van gezond tot eens goed zondigen met comfort food, voor elk wat wils, want in dit nieuwe seizoen roeren 9 verschillende njam!-chefs in de potten in maar liefst 36 gloednieuwe afleveringen. Vaste waarden Bart Desmidt, Anne-Sophie Breysem, Jeroen De Pauw, Lore Moerman, Jelle Beeckman, Peppe Giacomazza, Bert Meewis worden vergezeld door 2 nieuwe gezichten in de 'Klaar in 20 Minuten'-keuken: Mounir Toub en Vanja van der Leeden. Onder het toeziend oog van gastheer Jef tonen de chefs aan dat heerlijk koken in 20 minuten écht kan.


'Klaar in 20 Minuten', vanaf 29 augustus van maandag tot en met donderdag om 17.30, 20.40 en 23.00 uur op njam!

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee Renť een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers