Nieuwe afleveringen van 'De Buurtpolitie' op komst

woensdag 29 september 2021

Er worden al een tijdje geen nieuwe afleveringen meer gemaakt van 'De Buurtpolitie', maar daar komt binnenkort verandering in. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Het is wel nog niet zeker of Andy Peelman er ook bij zal zijn.

VTM heeft nieuwe afleveringen besteld van 'De Buurtpolitie'. Die zullen deze winter te zien zijn in het tijdslot van 'Lisa' wanneer de telenovelle een winterbreak neemt. Naar verluidt zullen alle leden van de laatste hoofdcast te zien zijn. Al wordt er wel nog een vraagteken achter Andy Peelman geplaatst. De agenda van Peelman zit zodanig vol dat het moeilijk wordt voor hem om er opnames voor 'De Buurtpolitie' bij te nemen.


De scenario's voor de nieuwe reeks van 'De Buurtpolitie' worden mede geschreven door An Swartenbroeckx, Bieke uit 'F.C. De Kampioenen'. Oopk voor deze reeks én films schreef ze scenario's. Een exacte uitzenddatum voor de nieuwe afleveringen van 'De Buurtpolitie' is er nog niet.

Bron: Het Nieuwsblad/HLN


Lees ook:
Over en uit voor 'De Buurtpolitie'?

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders Halloween' (Videoland)

In deze speciale halloweeneditie zijn de missies en moorden bloediger dan ooit. De deelnemers schuwen geen enkel middel in de strijd om zoveel mogelijk zilver te verdienen. Lukt het de Getrouwen de Verraders op tijd te ontmaskeren?

'Videoland Première: De Verraders Halloween', om 23.06 uur op RTL 4.

Dossiers