Nieuw seizoen van 'Temptation Island: Love or Leave NL' op Play5

donderdag 6 oktober 2022
Foto: Videoland - © RTL 2022

Vanaf 11 oktober kunnen de fans van 'Temptation Island' weer terecht op Play5 voor het derde seizoen van 'Temptation Island: Love or Leave NL'.

Vier Hollandse koppels proberen op de Dominicaanse Republiek te ontdekken of hun huidige partner de ware is of er misschien toch iemand anders is die beter bij hen past. De partners worden van elkaar gescheiden en komen in contact met singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Tijdens meerdere dates krijgen ze de kans een diepere connectie aan te gaan en te groeien als persoon. Keren de deelnemers terug met hun vaste partner naar huis?


Maak hier kennis met de vier koppels:

Iris en Whitney
​De 27-jarige directe en eerlijke Iris (Beveiliger haven) en de 34-jarige sportieve en nuchtere Whitney (Brandbeveiliger) zijn drie jaar samen. De afgelopen jaren hebben ze regelmatig te maken gehad met vertrouwenskwesties. Voor het stel is hun deelname aan 'Temptation Island NL' erop of eronder. Whitney wil zich graag bewijzen aan Iris en zij wil er vooral achter komen of Whitney te vertrouwen is.

Annebel en René
​De 25-jarige lieve en ambitieuze Annebel (Medewerkster klantenservice) en de sportieve en sociale 27-jarige René (Beveiliger en online personal trainer) zijn vijf jaar bij elkaar. Ze doen alles samen en wijken nooit van elkaars zijde. Ze zijn toe aan de volgende stap in hun relatie en willen met hun deelname onderzoeken of hun relatie inderdaad zo sterk is als ze denken. René vraagt zich af of hij zijn wilde haren verloren is en of de playboy nog in hem zit. Annebel heeft het idee dat René haar soms voor lief neemt. Beiden zijn benieuwd of ze iemand ontmoeten die hen meer kan bieden dan ze nu al hebben.

Linde en Jan Sietse
​De 24-jarige en sociale, ondernemende Linde (Woonbegeleider Psychiatrische Afdeling) en de 26-jarige grappige en eigenwijze Jan Sietse (Ex-Marinier) zijn pas een jaar samen. De twee hebben elkaar leren kennen op Curaçao en het was meteen liefde op het eerste gezicht, maar zijn beiden wat onzeker en jaloers. Met hun deelname aan 'Temptation Island: Love or Leave NL' hopen ze dit te verminderen en erachter te komen of ze de ware voor elkaar zijn.

Maris en Ivo
​De ondernemende en vredelievende 27-jarige Maris (Creative Director) en de bevlogen en optimistische 28-jarige Ivo (Content Marketeer) zijn maar liefst negen jaar samen en kennen elkaar van het uitgaansleven. Maris denkt graag na over de toekomst, Ivo leeft van dag tot dag. Maris twijfelt daardoor aan de relatie en wil te weten komen of ze gevoelens kan ontwikkelen voor iemand anders. Ze gunt Ivo ditzelfde proces. Ivo hoopt dat Maris er door hun deelname achter komt dat Ivo wel degelijk de ware is.

'Temptation Island: Love or Leave NL', vanaf dinsdag 11 oktober op Play5 en GoPlay.

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee René een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers