Nieuw seizoen van podcast 'De Thuisploeg' begint met Mathias Vergels

dinsdag 12 september 2023
Foto: VRT MAX - © VRT 2023

Vandaag start het derde seizoen van 'De Thuisploeg'. Opnieuw kruipt MNM-dj Sander Gillis elke week in de loge van een andere acteur om hem te vragen hoe het is om in de grootste dagelijkse fictiereeks van ons land mee te spelen.

Mathias Vergels, Lowie uit 'Thuis', bijt de spits af.


'De Thuisploeg': 'Dit is het mooiste cadeau dat 'Thuis' mij heeft kunnen geven.'
What happens in de 'Thuis'-loge doens’t stay in de 'Thuis'-loge.  Dat is het eenvoudige concept van de officiële Thuis-podcast 'De Thuisploeg'.

'Ik zou nooit het leven van Lowie willen hebben: alle shit die hij al heeft meegemaakt!'
Het karakter van de immer sympathieke Lowie Bomans lijkt op dat van Mathias Vergels, maar toch zou hij niet graag het leven van een Bomans leiden. Hij vertelt in 'De Thuisploeg' over de afgelopen elf jaar op de set van 'Thuis'. Hij groeide er op, kwam terecht in de leukste familie van het land en leerde er zijn grote liefde kennen.

'Bij de dood van Luc had ik echt het gevoel alsof mijn eigen pa gestorven was.'
Mathias doet in geuren en kleuren uit de doeken hoe het was om de laatste scène van zijn TV-papa Luc te filmen.  In de podcastaflevering spitten Mathias en Sander de hele 'Thuis'-levensloop van Lowieke uit. Sander vist ook naar het mysterie van het glazen oog van de acteur. Waar is dit gebleven?

Elke dinsdag vind je een nieuwe aflevering van 'De Thuisploeg' op VRT MAX en alle andere podcastplatformen, waar je ook 20 afleveringen van het eerste twee seizoen kan (her)beluisteren.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code van Coppens' (SBS6)

Jamie en Steven Kazán mogen net als Donnie en Ammar op audiëntie bij de koning. Zijne majesteit ligt op sterven en ze moeten zijn nog kloppende hart zo snel mogelijk naar de hut van een medicijnman brengen. Onderweg besturen ze zelf een vliegtuig, maar ze komen tijdens een turbulente vlucht al snel in de problemen. Komen ze ongedeerd uit de jungle? Blijft het hart van de koning kloppen én worden ze de grote redders van het koninkrijk?
'Code van Coppens', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers