Nieuw op National Geographic: 'Christmas from Above'

woensdag 16 november 2022
Foto: © National Geographic 2022

'Christmas from Above' is een eenmalige special van het razendpopulaire National Geographic programma 'Europe from Above'. In deze serie, waarvan dit jaar alweer het vierde seizoen werd uitgezonden, worden de kijkers meegenomen door Europese landen en hun culturen met behulp van adembenemende luchtbeelden.

In de special van 'Christmas from Above' zien we hoe kerstmis gevierd wordt in diverse Europese landen en leren we op welke manier de vieringen tussen landen overeenkomen en verschillen.



Een magische ervaring
We doorkruisen Europa zodra de eerste kerstbelletjes zich aandienen om de unieke bezienswaardigheden van de feestdagen te ontdekken. Van een spetterende parade en een vuurwerkevenement in de Alpen tot de karakteristieke rendierkuddes in Finland. Vliegende camera's zweven over een schitterende trein van lichtjes aan de Engelse kust en onthullen een buitengewoon logistieke prestatie in 'het postkantoor van de Kerstman'.

Voor deze spectaculaire beelden, die we van National Geographic gewend zijn, wordt gebruik gemaakt van geavanceerde drone-technologie die zorgen voor een uniek inzicht in de tradities, techniek en natuurwonderen die het Europese continent hebben gevormd.

'Christmas from Above' is een tocht door Europa waarbij de meest feestelijke tradities van het winterse seizoen worden onthuld. Een heerlijke show om direct in de sfeer van de feestdagen te komen!

'Christmas from Above' wordt voor National Geographic geproduceerd door Windfall Films (onderdeel van de Argonon Group). Voor Windfall Films is Mark Bridge de serieproducent en Carlo Massarella de uitvoerend producent. Carolyn Payne is de Commissioning Editor en Executive Producer voor National Geographic.

'Christmas from Above' wordt op 12 december om 22.00 uur uitgezonden op National Geographic.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers