Nieuw op Ketnet: 'Oude Taart' - VIDEO

zondag 11 oktober 2015

In 'Oude Taart' daagt Bakker Marcel (Robrecht Vanden Thoren) kinderen en grootouders uit voor zijn geschifte quiz: 32 afleveringen lang ontvangt hij telkens twee duo's in zijn bakkerij.

Het winnende duo gaat naar huis met een jaar gratis taart. De grootouder van het andere team glijdt in de levensgrote deegkom van Marcels obscure maar gegarandeerd succesvolle gebakcreatie: oude taart.


In de vier verschillende rondes staat de samenwerking tussen grootouder en kind centraal. Wat kunnen ze van elkaar leren en hoe vullen ze elkaar aan? In de spannende finale test Marcel beide duo’s op hun koelbloedigheid wanneer opa of oma al boven het deeg bengelen en hun lot volledig in handen van de kleinkinderen ligt.

Robrecht Vanden Thoren (bekend van o.a. Tom & Harry op Eén) kruipt op een sublieme en vaak hilarische manier in de rol van gastheer. Het is ook meteen zijn debuut als presentator.


Robrecht: 'Door mijn ervaring in kindertheater weet ik hoe fijn het is om in de verbeeldingswereld van kinderen nog een stap verder te kunnen gaan. Toen ik gevraagd werd om 'Oude Taart' te presenteren als fictief personage was ik onmiddellijk geïntrigeerd. Het voelde als een uitdaging om fictie en realiteit te combineren. Het was een topervaring en ik kan alleen maar hopen dat de magie van op de set voelbaar is tot in de huiskamer.'

'Oude Taart', vanaf maandag 12 oktober om 18.25 uur op Ketnet.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers