Nieuw op 2BE: 'BEET!'

dinsdag 29 oktober 2013

Acteur en gedoodverfde grapjas Manou Kersting is de host van 'Beet!' op 2BE. Hij wil Vlaanderen leren 'pranken': namelijk mensen in de luren leggen, te grazen nemen of letterlijk, beetnemen.

Zijn partner in crime is Jess Donckers. Niettegenstaande ze er zeemzoet uitziet als assistente  houdt zij zich absoluut niet in om Manou zelf eens grondig beet te nemen. 'BEET!' brengt complexloze, zelfrelativerende humor, die op een grappige manier gebracht wordt.


In de eerste aflevering van 'BEET!' leggen Manou en Jess de kijkers uit wat een originele prank is en vertellen ze een interessant verhaal over de  geschiedenis van pranken. De kijkers kunnen door het programma  inspiratie opdoen om zelf eens familieleden, vrienden, kennissen, geliefden in de luren te leggen.

'BEET!' is een programma vol onraad, gelach en echte Vlaamse mensen met uitdagingen die ondeugend en schalks zijn, maar nooit gemeen en beledigend. De grappen zijn niet complex, het zijn gewoon heerlijke kwajongensstreken. Dankzij 'BEET!' is binnenkort misschien niemand meer veilig voor practical jokes.

'Lachen is belangrijk, noodzakelijk en gezond', grapt Manou. 'En iemand pranken is iemand graag zien. Samen hard lachen schept een band. Het is ook altijd leuk te ontdekken hoe mensen op pranken reageren. Pranks van kijkers zijn dus altijd welkom.'

'BEET!', vanaf maandag 11 november om 20.35 uur op 2BE.

DOSSIER: Najaar 2013: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers