Nieuw decor voor 'Blokken'

dinsdag 13 augustus 2019

Maandag kon je al kennis maken met de nieuwe keuken van 'Dagelijkse Kost'. Maar er is binnenkort meer nieuwigheid te zien op Eén. Ook 'Blokken' wordt in een nieuw kleedje gestoken. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

'Blokken' viert dit seizoen zijn 25ste jaargang. En dat wordt (vooral) gevierd met een nieuw decor. Geen schuivende blokjes meer op de achtergrond. Er komt een strak decor in de plaats en ook een nieuwe generiek. Het nieuwe seizoen van 'Blokken' start op maandag 2 september. We hopen je snel de eerste beelden van het nieuwe decor te kunnen tonen.


Om het 25ste seizoen van 'Blokken' toch enigszins luister bij te zetten, komt er een licht gewijzigde formule van het spel. De zes beste seizoenskandidaten zullen het nu in een finaleweek tegen elkaar opnemen. Aan het einde van het seizoen zullen de herfst- en lentekampioen dan met elkaar strijden om de titel van 'Blokken-speler van het jaar'.

Bron: Het Laatste Nieuws

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers