Nieuw babygeluk in 'Thuis': welkom baby Bomans!

woensdag 13 september 2023
Foto: VRT 1 - © VRT 2023

Het moment is eindelijk aangebroken. De hele zomer hebben de fans van 'Thuis' hierop zitten wachten. Baby Bomans is geboren en de Bomans-dynastie breidt zich uit.

De baby kwam na dankzij draagvrouw Tamara ter wereld, maar waar is papa Lowie…?


Vanavond zagen kijkers Tamara rustig binnenwandelen in Withoeve met man en zoonlief, en een babybuik die op springen stond. Na de befaamde woorden van bomma Rosa: 'Je bent toch niet van plan om hier te bevallen?' kon het natuurlijk niet anders… Het water van Tamara breekt en zij en Bob snellen naar het ziekenhuis. Maar waar blijft papa Lowie? Die lag in bed met Viv en mist daardoor het meest magische moment van zijn leven.

Hoe zal Lowie dit goedmaken? En dé vraag die op ieders lippen brandt: hoe zal het kleine gelukje Bomans heten?


 

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo PowNed logo

Documentairemaker Sahar Meradji verkent de schokkende realiteit van Nederlandse jongeren die tijdens de coronacrisis door verveling steeds vaker naar drugs grepen en dat nu nog steeds doen. Ze proberen doordeweeks nog enigszins normaal te functioneren na uitputtende drugsmarathons in het weekend. Hebben deze jongeren nog veelbelovende toekomstperspectieven, of wordt dat steeds meer verdrongen door de gevolgen van hun gebruik? De documentaire werpt een onthullende blik op de rauwe realiteit die tot nu toe grotendeels onzichtbaar is gebleven.

'PowNed of View', om 21.25 uur bij PowNed op NPO 3.

Dossiers