Niels Destadsbader gaat dit najaar naakt op Eén

vrijdag 19 augustus 2022
Foto: Een © VRT 2021

Eén laat dit najaar 8 bekende mannen strippen in het gloednieuwe programma met de voorlopige titel 'For One Night Only'. Dat schrijft Het Laatste Nieuws en is ondertussen ook bevestigd door de VRT. Niels Destadsbader is één van de 8 BV's die de uitdaging aangaat.

'For One Night Only' volgt 8 bekende mannen die zich voorbereiden tot echte strippers. Het programma eindigt met een groot slotspektakel in het Kursaal van Oostende. Op het podium al zeker Niels Destadsbader en Dieter Coppens.

Met hun stripact willen de 8 bekende mannen het taboe rond kanker bij mannen doorbreken. Alle deelnemers zijn al van ver of dichtbij geconfronteerd met de verschrikkelijke ziekte.  'Als zij uit de kleren durven te gaan voor heel Vlaanderen, dan moet elke Vlaamse man toch eens over het thema durven te praten met zijn huisarts?', klinkt het op VRTNWS. Een exacte uitzenddatum is nog niet bekend.Lees ook:
CEO Delaplace ontkent gelekte toplonen VRT-sterren
Niels Destadsbader ruilt VTM opnieuw voor de VRT: 'Heel veel goesting in dit nieuw avontuur'

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

De pasgetrouwde en onafscheidelijke Christian en Anastasia genieten samen van hun luxeleven, in de veronderstelling dat ze de duistere figuren uit hun verleden achter zich hebben gelaten. Maar hun zorgeloze leven wordt al gauw verstoord door Jack Hyde, de ex-baas van Ana, die wraak wil na zijn ontslag. En ook Elena is niet van plan het echtpaar met rust te laten.

'Fifty Shades Freed', film uit 2018 met Dakota Johnson en Jamie Dornan, om 20.30 uur op NET5.

Dossiers