Nathalie Meskens geeft leukste job ter wereld weg: een paradijselijk hotel uitbaten in Zanzibar

vrijdag 5 november 2021

Zon, een staalblauwe lucht, azuurblauwe zee, parelwit strand, wuivende palmbomen en een resort dat baadt in luxe. Een droom? Niet in het nieuwe VTM-programma 'Paradijs zoekt Personeel'. Daarin geeft Nathalie Meskens immers de leukste job ter wereld weg: een paradijselijk hotel uitbaten in Zanzibar.

Verschillende duo's pakken hun koffers uit op het tropische eiland en worden er getest in alle aspecten van het hotelwezen. Wie niet slaagt, mag zijn koffers opnieuw inpakken en vertrekken. De inzet is niet min, want het duo dat 'Paradijs zoekt Personeel' wint, mag het luxeresort een jaar lang uitbaten.


Nathalie Meskens: 'Een droomjob in het buitenland, heel wat mensen verlangen ernaar. Voor velen blijft het echter een onbereikbare, onrealistische droom. Daar brengt dit programma verandering in. Verschillende duo’s gaan het life changing avontuur écht aan en geven hun leven een compleet nieuwe wending. Een luxueus boutique resort in Zanzibar zoekt immers een gloednieuw managementduo en wij gaan de eigenaars een handje helpen. Maar de duo’s zullen deze droomjob niet zomaar cadeau krijgen... Dat ik dit avontuur vanop de eerste rij mee mag beleven is fantastisch. En wat het voor mij persoonlijk een nóg groter avontuur maakt, is om dit te doen met een kleintje van 8 weken erbij dat om de 2 à 3 uur borstvoeding krijgt. Op een Afrikaans eiland dan nog wel. Maar het is eens iets anders dan een donkere tv-studio. Van mij mogen de opnames gerust nog een tijdje duren (lacht).'

De opnames van 'Paradijs zoekt Personeel' zijn zopas gestart op het zonovergoten eiland Zanzibar. Het programma is in het voorjaar van 2022 te zien bij VTM.

DOSSIER: Voorjaar 2022: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers