Natalia en Sergio zoeken op VTM 'De Sterkste Handen'

dinsdag 17 augustus 2021

Voor een nieuw VTM-programma gaan niemand minder dan Natalia en Sergio samen op zoek naar 'De Sterkste Handen'. Dat is een van oorsprong Amerikaans format waarin teams tegen elkaar duelleren in jobs waarbij je letterlijk de handen uit de mouwen moet steken.

Bouwvakkers, verhuizers, arbeiders,... Ze kunnen allemaal terecht in 'De Sterkste Handen'. Daar nemen deze teams het tegen elkaar op en worden kracht, mentale weerbaarheid, uithouding en ervaring op de proef gesteld. Er zijn verschillende rondes en wie het minst goed heeft gescoord, moet 'Overtime' doen. Een overuur dus. Wie dat verliest mag niet meer individueel meedoen, maar mag wel nog meestrijden met het team.


VTM noemt 'De Sterkste Handen' een ode aan iedereen die tijdens corona ons land recht hield, aldus Het Laatste Nieuws. De presentatie van het programma is in handen van Natalia en Sergio Quisquater. Voor hem wordt het zijn grote comeback op televisie.

Bron: Het Laatste Nieuws

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers