'Natalia De Musical': nieuw muzikaal spektakel op Play4

woensdag 24 november 2021

Mamma Mia! Broadway komt naar Vlaanderen met James De Musical. Een muzikaal spektakel voor jong en oud. Donderdag 25 november zet James Cooke het levensverhaal van Natalia op muziek. Uitverkocht!

Natalia: 'Ik werd teruggeflitst naar heel specifieke momenten uit mijn leven die met bijzonder veel zorg en aandacht voor detail werden gebracht. Een warm bad. Grappig en ontroerend. Het voelde als thuiskomen in mijn eigen leven.'


Op donderdag 25 november ontvangt James Cooke de enige echte Natalia voor haar muzikale verhaal. En dat start bij Nathalie, een klein meisje dat in een heel groot huis woont. Een huis waar Johann Sebastian Bach door de kamers klinkt en waar vaders wil wet is. Over een opgroeiende tiener die op een ongemeen streng internaat de grenzen opzoekt en vriendinnen voor het leven maakt. Tot een zangeres die haar stem ontdekt en  een vrouw die de liefde vindt. Maar ook naar het moment waar dat kleine meisje afscheid moet nemen van haar allergrootste held.


'James De Musical' brengt Broadway naar Vlaanderen met een muzikaal spektakel voor jong en oud met maar vooral voor onze eigen Vlaamse sterren: Natalia, Niels Destadsbader, Jani Kazaltzis, Willy Sommers, De Pfaffs, Philippe Geubels, Gert Verhulst en Margriet Hermans. Zij zijn te gast in hun eigen musical waarin ze worden teruggeflitst naar hun kindertijd waar niets al belangrijk was. Naar hun rebelse puberjaren waar alles kon maar niets mocht. Naar ingrijpende momenten waarop moeilijke beslissingen worden genomen. Naar een eerste liefde, die eerste kus, de doorbraak, een onvergetelijke vriendschap. Of een afscheid, een laatste groet, een einde van een tijdperk.

Samen met de beste musicalcast van Vlaanderen, onvergetelijke songs, prachtige podiumacts en geweldige dansers zorgt 'James De Musical' voor hartverwarmende televisie tijdens de wintermaanden. Meer moet dat niet musical!

'Natalia De Musical', vanaf 25 november iedere donderdag om 20.35 uur op Play4 en GoPlay.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers